Originally posted by Mercedes-cdi
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Se aprinde EPC accelerare
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Originally posted by ichbin View PostPai de ce nu ii dai si la debimetru o spray-ala,il scoti si dai pe el,pe acele lame in special,nu foarte de aproape de la 20-30 cm,daca gasesti spray special de curatat debimetru e foarte bine,daca nu e bun si cel de contacte,curata si priza,uite aici http://www.youtube.com/watch?v=xQGSkWEC_u4
http://www.youtube.com/watch?v=oZrFv77l9nQ bafta.
Daca il cureti,lasa-l sa se usuce vreo 15 minute inainte de al monta la loc.Hitler lebt durch Mercedes-Benz
Comment
-
Si la mine tot asa face... doar ca mai am cate ceva de adaugat...
Eu am mai avut probleme cu un injector, l-am schimbat cu unul reconditionat in vara anului trecut si a mers ceas pana acuma vre-o luna, doar ca scotea fum cand ii dadeam talpa.
De vre-o luna cand ii dau talpa iar se aprinde EPC si cand ajunge la 60 km/h moare motorul, uneori isi revine la cheie din mers fara sa opresc pe loc, alteori nu.
Problema este ca daca merg vre-o 50 de km cu ea asa lejer fara sa treaca de 2500 rpm, dupa aceea ma tine sa accelerez la maxim de vre-o 4-5 ori bune si nu are nici pe dracu, nu moare motorul sau semne de oboseala, doar ca se aude o bataie in motor. Iar in ultimele 2 zile ce am observat ca merg cu ea normal si cand accelerez umpic se intrerupe, ba se accelereaza si trage motorul ba se intrerupe, si tot asa.
Multi meseriasi mi-au spus ca injectorul este de vina si din cauza asta moare, tin sa fiu de acord cu ei pentru ca, cand l-am schimbat pe cel vechi a mers fara probleme...dar din moment ce cateodata merge se poate sa nu fie de la injector.
Ma gandesc sa dau rezervorul jos sau sa incerc cumva sa il curat, ca poate nu vine cum trebuie motorina si dinaia sa taie...
Am uitat sa spun ca si cand merge si cand nu merge cand accelerez scoate un fum dupa mine de nu mai vad nimic in spate
Credeti ca daca dau jos rezervorul am vre-o sansa sa gasesc mizerie pe sorb sau prin rezervor ?
Masina are 340.000 km...
edit: La sprinter am patit la fel, aveam mizerie in rezervor si nu se tura motorul in nici o treapta. Am fost la reprezentanta si nu au stiut ce are...ziceau ceva de vacum. Am dat jos rezervorul si sorbul acela pe unde tragea motorina era exagerat de murdar.Last edited by lava; 06-21-2013, 12:13 PM.
Comment
-
Originally posted by Mercedes-cdi View PostDaca mai da EPC dureri de cap, am eu toate piesele de care aveti nevoie si problema se rezolva. CONSTANTA numai.
Comment
-
Aceeasi problema a aparut si la A Klass-ul meu 1.7 cdi.La o acceleratie nu foarte brutala se aprinde EPC si moare motorul.nu cred ca e o componenta anume,mai degraba contact imperfect, filtru cu apa sau prea dens( infundat), coloana de admisie cu motorina opturat pe traseu.
Solutie.
In prima faza verificata conducta principala de motorina( posibil opturata).
Schimba filtru cu unul de origine.
Curata cu spray toate mufele importante inclusiv cel de la pedala de acceleratie si frana.
Verifica contactul de la pedala de frana( are 2 pozitii, una pt stop si una pt decuplare cutie de viteza automata).
Verifica tabloul de sigurante si releele
Verifica legatura de masa pt calculatoare si motor.
Daca ai facut toate aceste verificari si tot face probleme fa-i un test de erori in trafic in timp real si citeste toti parametrii.
Oricum nu e de la injectoare sau pompa de inalta.injectoarele dau semne de oboseala sau merge in 3 iar pompa e complet mecanica si nu depinde de niciun senzor.Ea baga motorina in orice conditii.
Comment
Comment