Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme servodirectzie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme servodirectzie

cu respect si drag va salut pe toti cei de pe acest forum.Sunt proaspat posesor de mercedes clasa c 230 kompressor,am o mare belea cu servodirectia.mi-a murit servo dintr-o data,am fost la mecanic a facut ce a facut si mi-a facut-o sa meraga de la 1500 de ture in sus,deci pe loc sunt mort,ce poate fi?,pompa de servodirectie?,nu mai suport sa-mi ia banii si sa nu mearga cum trebuie,va multumesc anticipat si astept sa ma ajutati

Posibil pompa.

Comment

la ce fel de mecanic ai fost???cum draq vine asta sa`ti mearga servo doar de la 1500 in sus??????????????
      1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
      2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
      Si o panarama de scuter

Comment

S-a cordit pompa si nu mai ridica presiune. Simplu.

Comment

mda

draga doktore am primit cele mai frumoase vb profesionale de la andreeas la adresa ta,as vrea daca se poate sa te rog sa vin sa vedem ce si cum e treaba,eu sunt din bucuresti,astept un pm sau o adresa de contact,cu respect

Comment

Originally posted by mabif2000 View Post
            draga doktore am primit cele mai frumoase vb profesionale de la andreeas la adresa ta,as vrea daca se poate sa te rog sa vin sa vedem ce si cum e treaba,eu sunt din bucuresti,astept un pm sau o adresa de contact,cu respect
            Cind vrei. Intri pe profilul meu si gaseshti acolo tot ce itzi trebuie.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF