Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Bandou lateral" CLASSIC"

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bandou lateral" CLASSIC"

De unde as putea cumpara acel "CLASSIC" care vine lipit pe bandoul de pa aripile din fata? Fie noi fie second-hand.

Te salut, trebuie sa te corectez in legatura cu aceste bandouri, nu vin pur si simplu lipite pe aripa, au sistem de prindere.
    Poti comanda la orice magazin de piese auto pe baza seriei de sasiu, sau poti cumpara din dezmembrari.
    Succes.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Originally posted by Jacob View Post
      Te salut, trebuie sa te corectez in legatura cu aceste bandouri, nu vin pur si simplu lipite pe aripa, au sistem de prindere.
      Poti comanda la orice magazin de piese auto pe baza seriei de sasiu, sau poti cumpara din dezmembrari.
      Succes.
      Multumesc pt. raspuns. Poti sa-mi spui, te rog, si ce denumire au?

Comment

Nu stiu ce denumire au, dar cei care comanda piesele pot sa iti arate poza cu el pe calculator, ca in ziua de azi in orice magazin de piese auto comenzile se fac pe internet.
        Pe baza seriei de sasiu iti aduc exact de ceea ce ai nevoie.
        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Originally posted by Jacob View Post
          Nu stiu ce denumire au, dar cei care comanda piesele pot sa iti arate poza cu el pe calculator, ca in ziua de azi in orice magazin de piese auto comenzile se fac pe internet.
          Pe baza seriei de sasiu iti aduc exact de ceea ce ai nevoie.
          Am gasit la magazin 100 lei/buc iar la dezmembrari cu tot cu bandou 150lei amandoua.
          Multumesc.

Comment

Cel mai simplu e sa cumperi astfel de repere de la reprezentanta. Preturile nu sunt asa de mari cum tinde lumea sa creada ...

A2038170920 - emblema "Clasic"
            Attached Files

Comment

Originally posted by Orvo View Post
              Cel mai simplu e sa cumperi astfel de repere de la reprezentanta. Preturile nu sunt asa de mari cum tinde lumea sa creada ...

A2038170920 - emblema "Clasic"
              Se lipesc sau au clipsuri?

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF