Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme kilometraj

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme kilometraj

Buna seara.Am un mercedes C 180 din 94 si am probleme cu kilometrajul.Cand imi indica cand nu.Am dat bordu jos si am curatat acele asa cum se spunea pe forum,dar imi face la fel.Stie cineva,daca are vreun senzor de citire pe undeva pentru kilometraj?Astept un raspuns.Va multumesc mult.

Te salut, senzorul de unde isi ia informatia ceasul de kilometraj se afla pe grupul dieferntial.
    Cel mai probabil este senzorul defect.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Multumesc pentru sfat,dar unde mai exact pe grup.Am gasit un senzor care vine din spatele grupului si duce in portbagaj,dar nu e ala.Cica ala e un senzor de ABS.

Comment

Da e singurul senzor ce se afla pe grup, si intradevar este pentru ABS.
        Cel care masoara viteza la C180 nu stiu unde se afla.
        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Are cineva vreo idee unde e senzoru de citire pentru kilometraj?Va rog mult sa imi spune-ti care stiti.E o problema destul de stresanta sa nu iti mearga vitezometru.Multumesc mult si o seara buna.

Comment

Salut. Senzorul de la diferential citeste viteza( kilometraj).
            Dar vezi sub capota in parte dreapta, ai o siguranta in mijlocul unui releu pe acol...schimba aia si vezi ce se intampla, vezi zona pe langa mufa de diagnoza de pe langa calculator.

Comment

Am un prieten care are un Mercedes C 180 exact ca al meu si el are rupt senzoru de pe diferential si totusi ii merge kilometrajul.Nu cred ca e ala senzoru de vitezometru.Am mai vazut pe forum ca zicea cineva ca a avut probleme cu un senzor ABS de la roata si ii facea probleme kilometrajul.Este posibil sa aiba senzoru de kilometraj pe ala de ABS de la roata sau de pe grup?Totusi fara senzoru de pe grup ii mergea kilometrajul la prietenu meu.Multumesc mult pentru atentie.Poate pana la urma o sa rezolvam impreuna problema.O seara buna.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF