Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

consum mare..un ajutor daca se poate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• consum mare..un ajutor daca se poate

buna tuturor..am un c220 benzina hidramata..recent iam schimbat garnitura de chiuloasa ca am avut probleme k era dusa..dar am un consum extrem de mare la ea..18% benzina si 20% gpl...si nu sta la relanti..sta turata,oscileaza turatia tare..cat e rece merge bine...dar cand se incalzeste merge rau tare...se ridica apa fara termostat k lam scos k nu era bun...ajunge apa la 100 grade imediat fara termostat..o parere va rog ...k sunt nou pe forum.multumesc!

Ai pus masina pe un tester ? Eu am acelasi motor si nu am problema asta. ... mai putin cu relanti`ul asa face si la mine .... Dar din cate mi-au zis cei de la Mercedes este dus Potentiometrul de la clapeta de acceleratie , iar rezolvarea fie prin inlocuire fie o duci la un electronist sa ii verifice circuitele si sa vezi ce mai are ....
    wwww.clubmercedes.ro

Comment

am pus tester pe ea si nu a dat nici o eroare..culmea.nush ce sai mai fac

Comment

Tot e curios. .. de unde esti ? daca in apropiere de Suceava iti recomand eu pe cineva .
        wwww.clubmercedes.ro

Comment

sunt din botosani..e aproape.dar plec in germania cred sa imi aduc un motor diesel daca nu ii dau de cap pana la urma

Comment

Aha ... cum crezi u eu sper sa iti rezolvi problema cat mai repede si mai ieftin
            wwww.clubmercedes.ro

Comment

Prietene cred ca nu ti-au pus la punct distributia si datorita acestui fapt ti se ridica apa si ai consumul acesta exagerat.
              Eu am un C 180 si i-am schimbat garnitura de chiloasa si merge perfect plus nu mai pierd apa si ulei.
              Cumnatul meu avea probleme cu relantiul la fu ford mondeo si problema la el era ca erau duse garniturile de la electrovalva care face schimbul intre benzina si gaz consumand de amandoua odata.

Comment

In primul rind monteazai termostatul la loc , verificai senzorul de temperatura , vezi fisa sa fie montata bine , verificai si distributia ,,cu siguranta.

Comment

am sa ii fac ce miati recomandat voi dar am sa curat carburatorul senzor..si debitmetru..am sa revin cu ceea ce am rezolvat

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF