Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Reparatie scaun sofer w203

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reparatie scaun sofer w203

Masina mea fiins second si avand aproape 6 ani are scaunul sofer putin lasat spre stanga din spatar....si as vrea sa-l indrept. Stie cineva cum se poate regla?...banuiesc ca are vreun reglaj acolo in interior...ceva deplasat de la locul lui. Cine s-a confruntat cu problema poate spune cum se poate rezolva. Banuiesc ca nu sint singurul cu problema asta

Vreun arc rupt mai mult ca sigur.

Comment

Nu am avut problema asta dar am vazut la cineva la un W124. Dupa cum zicea si Dok e un arc rupt. Trebuie sa dai tapiteria jos, sa cauti arcul rupt si sa schimbi arcul vinovat. Partea mai nasola e ca din cate stiu arcu e sudat.
      http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

Comment

a si vezi ca atunci cand o desfaci ai in scaun tot felul de matrapazlacuri. exista o sita cu senzori care da comanda de activare la srs, in cazul in care se afla cineva pe scaun; mai ai si sistemele de relaj electric a scaunului, etc....

asa ca mare grija cine isi baga "cremvustii" pe acolo.... preferabil ar fi sa o faci tu cu manutza ta ca nimeni altcineva nu va avea mai mare grija decat tu.... the owner.... )

Comment

Originally posted by copaeg View Post
          a si vezi ca atunci cand o desfaci ai in scaun tot felul de matrapazlacuri. exista o sita cu senzori care da comanda de activare la srs, in cazul in care se afla cineva pe scaun; mai ai si sistemele de relaj electric a scaunului, etc....

asa ca mare grija cine isi baga "cremvustii" pe acolo.... preferabil ar fi sa o faci tu cu manutza ta ca nimeni altcineva nu va avea mai mare grija decat tu.... the owner.... )
          Corect..scuze ca nu am mentionat dar am vazut lucrarea facuta la un W124 si am uitat de "tehnologie"
          http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF