Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

martor motor..... e de naspa?!?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• martor motor..... e de naspa?!?!?

cumnate-miu cand a venit sa ma ia de la aeroport s-a gandit el ca ar fi mai bine ca, odata ce a facut plinul la un mb c200k din 2001, sa bage si nist aditiv pt curatat injectorele, zice el, odata cu benzina aia de la petromv de 100.....

problema e ca dupa aia a mers cam 50 de km si s-a aprins martorul in bord de la motor..... io presupun ca ar fi de la mizeria adunata de pe injectoare (daca o fi posibil asa ceva), iar acuma am de gand sa consum toata benzina asta de 100 apoi sa bag din nou clasica efix de la rompetrol de 95. ce ziceti????

a! as mai vrea sa mai si merg la un service sa vad care e treaba cu alarma, insa cum nu am timp fff mult acuma, ma vad nevoit sa o mai duc vreo cateva zile cu ea asa, si ma intrebam daca o fi grav ceva....

ajutati-ma cu o parere sau un sfat.

merci!
    george

gata am rezolvat-o ...... azi am fost la tester si se pare ca martorul se aprinsese din cauza acceleratiei intarziate pe care am mai descris-o pe forum.
    pana la urma e vorba de traductorul de la pedala de acceleratie care face scurt pe undeva si implicit imi intarzie comanda la motor si a mai si dat alarma in bord.

e bine de stiut in cazul in care mai are cineva o pb similara....

acum pb a aparut ca nu situ de unde sa iau un traductor, ca am fost la un magazin de piese auto si aia mi-au zis ca nici macar importatorii de la mercedes nu stiu ce tip de traductor se afla pe masina mea, iar singura sansa ar fi sa desfac masina sa scot traductorul, apoi sa stau cu ea pe chituci pana va veni piesa..... brrrrr....

Comment

Bun! Bine ca s-a rezolvat.

Se inchide. Daca de doreste redeschiderea, contactati-ma pe privat.
      Last edited by Semtexx; 04-03-2008, 21:04 PM.

Comment

Originally posted by andrei_preoteasa View Post
        Se inchide. Daca de doreste redeschiderea, contactati-ma pe privat.
        Daca trebuie, de ce nu?

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF