Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Scartait la servodirectie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Se aude tot timpul, sau numai in viraj maxim ?
    Prostia si Hotia au cucerit Romania.

Comment

buna! am si eu aceeasi problema cu scartaitul (la mine e si pe fata dreapta si pe spate dr) culmea e ca atunci cand sunt singur n masina scartie mult mai tare decat cand mai am pe cineva in masina. Am pus niste ulei pe langa flansa amortizor si s-a mai redus din scartait pe fata dar pe spate pe unde sa ung? Astept pareri, sugestii, pls
      C200cdi, 2002

Comment

buna! am si eu aceeasi problema cu scartaitul (la mine e si pe fata dreapta si pe spate dr) culmea e ca atunci cand sunt singur n masina scartie mult mai tare decat cand mai am pe cineva in masina. Am pus niste ulei pe langa flansa amortizor si s-a mai redus din scartait pe fata dar pe spate pe unde sa ung? Astept pareri, sugestii, pls
        C200cdi, 2002

Comment

La mine problema era foarte simpla, era un levier pe sub motor pe dreapta , nu era uns , au rezolvat-o cei de la service foarte usor, trebuia doar uns, nu era de la servodirectie nimic grav.
          Vad ca nu postasem dupa ce am rezolvat problema. De, stii cum e... cand e bine, nu mai ai nevoie de forum, cand e naspa...intrebi si pe dracu.
          Cel mai adesea problema e mai simpla decat crezi. Vedeti de pivoti, bucse, ungeti-le sau va faceti o relatie serioasa cu un mecanic in care sa aveti incredere si care sa va ajute mereu.

Comment

Originally posted by dumitru23 View Post
            C200cdi, 2002
            Pai aici se vorbeste de scartait cand iei viraj. La tine cum scartaie dreapta spate? Da mai multe detalii. Cand scartaie? Cum, unde?

Comment

Salut,

Am si eu o problema, inca nu imi dau seama daca are legatura cu servodirectia....mi-e frica sa nu fie caseta, desi nu cred.
              Cand virez usor dreapta-stanga se aude un foarte usor zgomot. Nu am batai in volan, masina nu trage intr-o parte.
              Pe vasul cu ulei de la servo am observat o scurgere, sa aiba legatura? Sa fie dusa garnitura si nu mai asigura etansietatea? Mi-e cam frica sa nu fie caseta de directie, urmeaza peste 2 saptamani sa o duc la un meserias.
              Ceva idei, ce ar putea fi? Multumesc
              1994...Mercedes Benz...w202, c180
              Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

Am pus 2 poze cu pompa servo, se vede cum se scurge uleiul pe langa capac. Care ati mai avut aceasta problema si cum ati rezolvat-o? Multumesc.

1994...Mercedes Benz...w202, c180
                Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

buna daca nu ai rezolvat inca problema iti pot spune ce am facut eu la al meu.se gaseste in magazinele de specialitate un kit de garrnituri si semeringul pt pompa de servo ,alt ceva nu prea ii poti face pompei ,eu am desfacuto acasa nu e complicat

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF