Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme indicator

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme indicator

Salutare, sunt nou posesor de c-class, si am observat inca de cand l am luat ca nu mi functioneaza display-ul de sub indicatorul de motorina si de temp al apei. Postez si o poza ca model sa intelegeti mai exact despre ce -i vorba. Nici nu stiu ce ar trebui sa indice exact, ori temperatura din exterior ori consumul...
    Este un w202, diesel din 96, Elegance... Daca ma puteti ajuta sa remediez problema, multumesc anticipat.
    Attached Files

Te salut, acel afisaj de sub indicatorul de motorina este pentru a arata temperatura exterioara.
    Acuma cauze din care nu iti afiseaza este ca ori nu ai senzorul de temperatura care vine montat in bara din fata al masinii, ori nu ai afisajul propriuzis, sau iti este ars becul din spatele afisajului, dar atunci totusi ar trebui sa se vada intunecat.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Inteleg, o sa ma uit sub bara fata, poate observ ceva, caci de aprins...., nu da niciun semn..

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF