Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Zgomot ciudat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomot ciudat

Salutare!

Am un MB C200 CDI din 2005. Cand accelerez, intre 1700- 2500 de ture se aude un zgomot ciudat la motor, ca si cand ar fi esapamentul spart, dar nu e spart. Motorul merge normal, trage, nu consuma... Are cineva idee de la ce poate veni zgomotul? si daca stiti, as avea nevoie si de un mecanic bun care sa ma ajute.

va multumesc anticipat!

Se poate sa fie din intinzatorul de la cureaua de accesorii si la mine face dar la turatii mult mai joase (1000-1500).

Comment

Multumesc celui care a incercat un raspuns si celor care au citit problema mea tehnica. Va anunt ca s-a rezolvat: tamponul din spate de la cutia de viteze era dus si vibra in caroserie.
      130 de lei tamponul + 30 de lei manopera si acum totul e ok.

Comment

Originally posted by i_p_laur View Post
        Multumesc celui care a incercat un raspuns si celor care au citit problema mea tehnica. Va anunt ca s-a rezolvat: tamponul din spate de la cutia de viteze era dus si vibra in caroserie.
        130 de lei tamponul + 30 de lei manopera si acum totul e ok.
        Tamponul este cumva in forma ovala si cu doua tampoane de cauciuc? Cel care este prins la puntea de din spate?

Comment

Originally posted by passat_prp View Post
          Tamponul este cumva in forma ovala si cu doua tampoane de cauciuc? Cel care este prins la puntea de din spate?
          Dap exact...

Comment

Originally posted by passat_prp View Post
            Originally posted by i_p_laur View Post
            Dap exact...
            Si de unde ai cumparat acel tampon ca si vreau si eu sa-l schimb.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF