Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema incalzire spatar scaun!!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema incalzire spatar scaun!!!

Salut
    Am c 220 cdi,w203 din 2006 si am observat ca spatarul scaunului din dreapta nu se mai incalzeste.La un service mi s-a spus ca "plasa" de circuit ar fi interupta .Se mai poate repara acest circuit, sau trebuie inlocuit?
    Multumesc anticipat pentru ajutor.

S-a mai confruntat cineva cu problema mea?
    Multumesc.

Comment

Ti-a spus de la servivici , bai da-l naiba ,,
      Cind discuti de probleme electrice pot fi mai multe probleme , pina nu pui mina pe im aparat de masura nu poti sa stii care e problema , pentru inceput iti recomand sa verifiici contactele in special cele de sub scaun , vezi daca masina are sigurante / relee separate pentru incalzitoare daca nu sint separate si cel din stinga meerge stunci uita-te la intrerupator vezi priza sau chiar intrerupatorul , (inlocuiestel cu cel din stinga si vezi daca functioneaza ) ultima verificare o faci pe cea din scaun , verifica rezisteta sa vezi daca e intrerupta , dar nu prea cred ca acolo e buba .

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF