Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Semnalizare oglinda C200

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Semnalizare oglinda C200

Salutare. Nu-mi mai functioneaza semnalizarea in oglinda din partea dreapta. Ce trebuie sa verific si cum se desface oglinda? Precizez ca masina este un C200 din 2002. Va multumesc anticipat.

Salut

Originally posted by passat_prp View Post
    Salutare. Nu-mi mai functioneaza semnalizarea in oglinda din partea dreapta. Ce trebuie sa verific si cum se desface oglinda? Precizez ca masina este un C200 din 2002. Va multumesc anticipat.
    Pe youtube ai cum se desface capacul oglinzii. Iti trebuie un capat de tubulara si o surubelnita. Se rabateaza oglinda, se tine rabatata cu tubulara, se apasa o clema pe mijlocul capacului oglinzii, se trage capacul afara. Mai mult ca sigur ti.a oxidat contactul la papucul in care vine mufa de la semnalizator.

Comment

Multumesc mult. Maine ma apuc de treaba.

Comment

Am rezolvat. Am desfacut capacul oglinzii si am curatat mufa din capc. Acum functioneaza.
        Va multumesc.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF