Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema cu CLIMA !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema cu CLIMA !

Am un Mercedes C 180 din 1995 , am probleme cu instalatia de climatizare pe partea stanga baga aer rece iar pe partea dreapta aer cald . Pe partea stanga regleaza normal aerul , dar pe dreapta baga doar cald , el fiind dat pe rece ... Daca a mai avut cineva aceasta problema si stie cum se rezolva , va rog sa ma ajutati ! Multumesc mult si fara probleme la masini !

In compartimentul motor,pe partea cu galeria de evacuare,sint doua electrovalve montate pe circuitul de incalzire.Rolul lor este de a regla debitul de antigel din circuitul de incalzire,una ptr partea stinga si cealalta ptr partea dreapta.In electrovalva care corespunde circuitului care nu regleaza temperatura,a intrat ceva strain(de obicei bucatele de cauciuc de la garnitura)si nu-i mai permite sa inchida.Trebuie schimbata electrovalva respectiva,operatiune f simpla.Se poate repara:trebuie desfacuta(patru suruburi) si curatata,eventual schimbata garnitura.

Comment

Am descoperit locul unde sunt electrovalvele, urmeaza sa ma duc sa vad daca pot fi reparate sau inlocuite. Multumesc mult pentru sfat !

Comment

Multumesc Amadeus34 , am rezolvat problema cu electrovalvele , ai avut dreptate , alea erau problema ! am luat de la dezmembrari altele cu 20 RON , le-am inlocuit , si merge perfect !
        Multumesc mult !

Acum mai am o problema cu litrometrul , cand indica bine , cand nu . Trebuie sa fac o cheie sa desfac sondele din rezervor , am citit pe forum si am vazut ca de acolo este problema ! Cand rezolv o sa revin cu detalii.
        Last edited by Luxian; 08-10-2011, 14:22 PM.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF