Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mic șoc în schimbător

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mic șoc în schimbător

Asa cum zice in titlu, am un mic shoc in schimbator. Cand ridic piciorul de pe acceleratie mi se misca schimbatoru. Nu e ceva grav, dar la cealalta masina pe care am avut-o nu il simteam si nu stiu daca e normal si daca nu e nu stiu de la ce este.
    Este ceva serios? Va multumesc.
    Last edited by Luxian; 07-25-2011, 09:54 AM.

Pune te rog mai multe informații despre mașină:
    • an de fabricație
    • cutie manuală X trepte/automată

Eu unul cred că e normal să miște puțin schimbătorul, dacă se mișcă prea mult poate ai ceva bucșe sau articulații de la timonerie "obosite".
    ...

Comment

Originally posted by Luxian View Post
      Pune te rog mai multe informații despre mașină:
      • an de fabricație
      • cutie manuală X trepte/automată

Eu unul cred că e normal să miște puțin schimbătorul, dacă se mișcă prea mult poate ai ceva bucșe sau articulații de la timonerie "obosite".

anul de fabricatie este 1995, cutie manuala in 5 trepte, pe benzina, fara ac, altceva relevant nu stiu ce-as mai putea spune.

Comment

Flansa dintre cutie si cardan are simptome din astea cand e pe duca, si la mine exact asa se simtea inainte si dupa mers mai indelungat a inceput sa clancane, deja era grav.
        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Sau tampon la motor sau cutie.

Comment

Am acelasi suspect,si la mine clancane asa cand motorul este rece si stau pe loc,in schimb cand sunt in trafic cu ea intra ceva mai greu adica trebuie sa o eau mai barbateste asa,adica sa schimb cu toata palma.
            Cand am cumparato mergea fff usor.Modelul la mine e C200 CGI Kompresor SportCoupe din 2003 (w203) cutie 6+1 trepte manuala.

Multumesc pnt sfaturi.....

P:S am inteles ca uleiul de la motor intra si in cutie,este adevarat ? adica la mine bag cam 7 L de ulei...posibil sa intre si in baie la cutie ?

Comment

[QUOTE=Portofel

P:S am inteles ca uleiul de la motor intra si in cutie,este adevarat ? adica la mine bag cam 7 L de ulei...posibil sa intre si in baie la cutie ?[/QUOTE]

Nu. Verifica uleiul in cutie.

Comment

Originally posted by Ovidiu Man View Post
                Nu. Verifica uleiul in cutie.
                In bord electronic imi poate spune sau trebuie sa ma duc la un mecanic ?
                Uleiul la motor imi arata,dar la cutie nu am cautat....

Multumesc mult

Comment

Uleiul din cutie trebuie verificat, nu indica pe bord.

Comment

Originally posted by Ovidiu Man View Post
                    Uleiul din cutie trebuie verificat, nu indica pe bord.
                    Presupun ca daca nu ar fi ulei in cutie s-ar aprinde ceva in bord nu ? sau merg cu ea asa cu gandul doar...........

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF