buna ziua sunt nou pe forum,fost propietar de vw 1.9 d dar am zis sa intru si eu in radul lumii si am achizitionat un w202 2.2 d 90 cp an fab. 96,am unele nelamuriri da puteti sa ma ajutati,in primul rand pleaca greu de pe loc adica nu este fasneata al doilea rand de abia prinde 120km/ora,am schimbat injectoare am puso pe tester toata lumea zice ca nu are nimic cineva mi-a spus ca asa este modelu asta mai "lenes",poate poate sa ma lamuresca si pe mine cineva.am uitat sa specific este kombi. imi cer szuze daca am postat unde nu trebuie. va multumesc
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
acceleratie,viteza w202
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
In primul rand fa-i un service complet, filtre(combustibil, aer, etc.), ulei, filtru ulei, s.a.m.d., diagnoza vad ca ai facut-o deja. Am foarte mari dubii ca in specificatiile masinii, este trecuta viteza maxima 120km/h. Deci, argumentele astea, gen, asa e ea mai lenesa, eu le-as ignora. Masina ta trebuie sa bata 160-170, fara probleme... Este clar ca motorul si-a pierdut din putere, si exista clar o cauza, undeva. Eu am W202 C180, si i-am dat 195-200km/h, iar 170-180 ii ia fara cel mai mic efort. Are sora-mea, W203 C220, si ia 230km/h, fara cea mai mica problema. Deci?...
Bafta!
-
Te salut, eu am modelul asta dar nu break, pot spune ca daca motorul functioneaza in parametri normali ar trebui sa mearga cu 140-150 km/h lejer.
Acuma la 90 de cai nu ai ce astepta la sprinturi si imins in scaun ca nu are turbo.
Verifica si instalatia de vacuum sa nu ai pierdere, si asta afecteaza buna functionare al motorului.
Pe urma trebuie verificat sa nu ai aer pe instalatia cu combustibil.
Torusi iti recomand o diagnoza pe un tester original Mercedes STAR.
Succes.Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995
Comment
-
Am uitat sa iti spun daca te pricepi un pic la mecanica si iti place sa esteresti, desfa si curata EGR-ul eventual galeria de admisie, eu asta o fac in fiecare 6 luni sau la 15.000 km.
Sa stii daca iti este infundata galeria de admisie nu astepta sa iti traga motorul, si treaba asta nu apare pe tester.
Mai poate sa iti fie inbacsit catalizatorul.
Pe loc se tureaza motorul? sau nu. Ar trebui sa se tureze lejer pana la 3500 rpm.Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
Comment
-
Testere si alte acareturi sunt si ele bune insa inainte de toate Merc-ul nu e o masina care sa te coste prea mult la intretinut.Gaseste un mecanic bun,pasionat de ceea ce face (de obicei au si ei cate un Merc mai vechi),curata rezervorul,conductele,admisia,verifica daca bujiile se incalzesc cat trebuie,pune un plin de motorina si combina aditiv in ea,verifica bateria si releu' sa incarce cum trebuie ( da,bateria:ca daca e de 12V 100A si consuma mai mult decat incarca, pierde la "scanteie"),filtrele de motorina si de aer sa fie curate si toate "maruntisurile" de genul asta care se aduna. Daca masina mea trage greu si in service imi propun sa schimb injectoarele ... m-as gandi de 2 ori ... poate chiar de trei ori inainte.N-are turbo si asta o face mai puturoasa insa tot tre sa fuga da-o d#$%u' ca-i Mercedes
Numai bine si succes!Last edited by Roni; 07-21-2011, 21:28 PM.
Comment
-
Daca pe loc se tureaza, atunci toata problema provine din pompa de injectie.
Verifica daca pe retur de la injectoare vine motorina, scoti furtunasul ce vine din primul injector si intra in pompa de injectie, aici cu motorul in relantiu trebuie sa curga motorina in continuu, daca iti picura atunci e clara treaba, e din pompa vina.
Mai verifica acele conducte transpartente de combustibil, care intra in filtru de motorina, vezi in timpul cand accelerezi pe loc se vad bule de aer in ele.
Daca se vad si sunt multe iar e problema, inseamna ca primeste aer pe instalatie.
Succes.Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
Comment
-
Originally posted by frana de mana View Postbuna ziua sunt nou pe forum,fost propietar de vw 1.9 d dar am zis sa intru si eu in radul lumii si am achizitionat un w202 2.2 d 90 cp an fab. 96,am unele nelamuriri da puteti sa ma ajutati,in primul rand pleaca greu de pe loc adica nu este fasneata al doilea rand de abia prinde 120km/ora,am schimbat injectoare am puso pe tester toata lumea zice ca nu are nimic cineva mi-a spus ca asa este modelu asta mai "lenes",poate poate sa ma lamuresca si pe mine cineva.am uitat sa specific este kombi. imi cer szuze daca am postat unde nu trebuie. va multumesc
Eu am un C 22oD din '95 si pot sa te asigur ca merge f bine:demaraj,viteza si consum.Ajunge 4700 de turatii fara probleme si fara sa consume ulei,iar 140-150km/h viteza de croaziera lejer.
Am si un E 200 D tot din '95 cu doar 75CP,intradevar e mai lenes dar ma descurc fara probleme.
Verifica sistemul de rulare:rulmenti, frina de mina(sa nu fie prea strinsa),sistemul de transmisie(cardan,grup diferential).
Comment
-
am omis scuze este manuala .problema nu este la rulare, nu se accelereaza motoru, adica se accelereaza greu,ca sa ingelegeti daca bag 1-ia si apas acceleratia se tureaza treptat,in schimb daca tin motorul turat 2000/2500 ture bag 1-ia pleaca bine(specific ca nu are probleme cu ambrejaj ,grup, transmisie)eu banuesc ca ar fi ceva cu pedala de acceleratie.daca apas acceleratia la fund ,cu motorul la relanti.nu se ambaleaza din prima ci treptat.zici ca deschide unu robinetul de motorina di n ce in ce mai tare(am verificat instalatia nu vin bule de aer,am schimbat filtru) chiar nu stiu ce sa ii mai fac. va multumesc tuturorLast edited by frana de mana; 07-23-2011, 06:49 AM.
Comment
Comment