Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

C 220 diesel (W202) - EPC

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dalezian View Post
    M-am gandit si eu la varianta asta, dar am cutie automata si nu se poate (sau se poate cu foarte multe modificari?!?!?!). Cutia trebuie sa stie regimul de mers al motorului si il afla din calculator. Daca chimb pompa, cutia nu mai afla nimic si da erori.

Eronat!! Cutia nu are nimic cu calculatorul masinii.Trebuie facute ceva adaptari simple.Doar pompa de injectie care o montezi e de preferat sa fie ptr transmisie automata.

Comment

Cineva de pe forum mai demult a facut transplantul de pompa, adica in loc de Lucas a pus pompa Bosch clasica.
      Chiar dansul descria ca trebuie anulat calculatorul motorului si acel senzor de pedala, unde vine cablul de acceleratie.
      Deci pompa Bosch este ful mecanic, nu are un gram de electronica pe el, ma refer la senzori care adjusteaza cantitatea de motorina si alte treburi.
      Acel calculator al motorului comunica cu pompa Lucas in fiecare moment si ca urmare cutia automata depinde de calculatorul motorului, asa ca unul nu poate de celalat sa lucre separat.
      Va spun ndin propria experienta ca am avut la dezmembrat un C-220 cu cutie automata si pompa Lucas.
      Pentru cutia manuala operatia de pus pompa Bosch a costat pe vremea respectiva 500 Euro cu manopera inclusa.
      Puterea motorului a scazut semnificativ.
      Si eu am avut probleme cu pompa Lucas, dar am cumparat alta SH, a trecut deja 1 an jumate si inca functioneaza brici.
      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Din informatiile pe care le-am gasit pe net, asa stiu si eu. Jacob are dreptate. Mai ales ca eu am cutie 722.6, care e comandata electronic in totalitate.

Comment

Am promis ca va tin la curent cu ce rezolv. Am fost in concediu si mare lucru nu am rezolvat. In schimb i-am marit avansul, iar problemele s-au rarit substantial. Prin urmare, inainte de a desface pompa, trebuie sa gasesc un service in Bucuresti care sa regleze avansul asa cum scrie la carte. Stie cineva un service care are lampa stroboscopica si face asemenea reglaje?

Comment

pompa lucas delfi

Originally posted by Jacob View Post
            Cineva de pe forum mai demult a facut transplantul de pompa, adica in loc de Lucas a pus pompa Bosch clasica.
            Chiar dansul descria ca trebuie anulat calculatorul motorului si acel senzor de pedala, unde vine cablul de acceleratie.
            Deci pompa Bosch este ful mecanic, nu are un gram de electronica pe el, ma refer la senzori care adjusteaza cantitatea de motorina si alte treburi.
            Acel calculator al motorului comunica cu pompa Lucas in fiecare moment si ca urmare cutia automata depinde de calculatorul motorului, asa ca unul nu poate de celalat sa lucre separat.
            Va spun ndin propria experienta ca am avut la dezmembrat un C-220 cu cutie automata si pompa Lucas.
            Pentru cutia manuala operatia de pus pompa Bosch a costat pe vremea respectiva 500 Euro cu manopera inclusa.
            Puterea motorului a scazut semnificativ.
            Si eu am avut probleme cu pompa Lucas, dar am cumparat alta SH, a trecut deja 1 an jumate si inca functioneaza brici.
            salut.sunt disperat,am probleme cu modelul asta de pompa de un car de ani.am cumparat una de pe un c220,1996 dezmembrat shi dupa o luna a inceput sa curga dinnou.te rog sa mi spui de unde ai cumparat una rectificata.am cautat o saptamana in continuu shi nu gasesc o firma serioasa care poate oferii garantie.imi dau seama ca anuntul tau este destul de vechi,dar poate am noroc shi voi primi un raspuns..multumesc.imi poti scrie pe alinmanolache@yahoo.com
            Last edited by alinmanolache; 10-19-2014, 21:35 PM.

Comment

Salut.Va rog din suflet,cine ma poate indruma catre o firma care comercializeaza pompe lucas,delfi rectificate,cu garantie.Am mb c220d,1996 si problema este ca sunt deja la a doua pompa care pierde motorina.Prima a fost trimisa la bucuresti si innapoiata cu deviz de reparatie in valoare de 4800 ron!!!! Iar a doua ,pe care am cumparat-o de pe unul dezmembrat,a inceput sa curga dupa o luna.Sunt deja nebun de nervi.Chiar nu exista o firma care vinde asha ceva?! Ajutor,va multumesc!

Comment

Salut.Am mai scris odata,dar nu a aparut.Va rog frumos sa ma indrumati catre o firma care comercializeaza pompe lucas,delfi.Am MB C220d,1996.Caut de o saptamana ca un descreierat .nu mai am incredere sa iau de la dezmembrari,deoarece am avut ghinion.Momentan sunt la a doua pompa,care are acelash defect.Curge motorna.Pe prima am incercat sa o repar la Bucuresti,dar a fost trimisa innapoi cu deviz de reparatie In val de 4800 ron.pe a doua nu mai am curaj sa o trimit,mai ales k numai demontarea de pe mashina shi remontarea costa 500 ron!.Va rog,astept raspunsuri.Multumesc

Comment

Pe unde curge motorina?

Comment

Ai service pricopsit la constanta sa ceara 500lei montat demontat pompa de injectie.
                    Pompa de injectie o vrei nou nouta? sau reconditionata? , eu ti-am gasit pompa sh cu garantie 90 de zile cu proba , una la 160 euro si alta la 300 euro
                    Last edited by liviu40; 10-20-2014, 18:29 PM. Reason: am uitat sa mai scriu ceva

Comment

Buna!Am un w202 2.2 diesel clasic,pompa lucas cu cablu lung si am un motor 2.2 diesel cu pompa lucas cu cablu scurt si vreau sa stiu daca trebuie sa schimb si calculatorul+imo,daca vreau sa-l pun sus!

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF