Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

probleme electrice după ploaie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probleme electrice după ploaie

am un c180 din 1998
    după ploile din ultima vreme am găsit apă in mașină,am desfundat drenajele de la motor si am rezolvatproblema.
    de la umezeală însă nu mai funcționează telecomanda, geamurile, oglinzile, ștergătoarele, claxon,stop frână. am verificat siguranțele de la motor și cele din portbagaj,toate sunt bune și au tensiune corespunzătoare -- 12.50v
    cum pot rezolva aceste probleme?
    există si un alt calculator al mașinii? computer confort?
    se poate rezolva la tester?
    mulțumesc..........

Te salut, mai exista modulul de confort, care este situat jos la picioarele pasagerului din dreaptea. Trebuie sa scoti presul si capitonajul de jos, si ai sa gasesti o tabla groasa si pe spate sunt prinse modulul de la inchiderea din telecomanda, modulul ABS si ceva releu.
    Trebuie verificat mufele ce intra in ele sa nu fii intrat apa si acolo.
    Succes.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Originally posted by Jacob View Post
      Te salut, mai exista modulul de confort, care este situat jos la picioarele pasagerului din dreaptea. Trebuie sa scoti presul si capitonajul de jos, si ai sa gasesti o tabla groasa si pe spate sunt prinse modulul de la inchiderea din telecomanda, modulul ABS si ceva releu.
      Trebuie verificat mufele ce intra in ele sa nu fii intrat apa si acolo.
      Succes.
      Mai draga Domnule, esti tot timpul prezent si pregatit; si pe mine m-ai sfatuit de bine. Multumim! Sunt impresionat.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF