Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

O mica problema la deschis portierele din telecomanda

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O mica problema la deschis portierele din telecomanda

Caut de dimineata pe aici dar nu gasesc ceea ce caut. Recent s-a jucat un pusti cu telecomanda de la masina si acum cand apas odata butonul de deschis se deschide doar portiera de la sofer si abia la a doua aparase si restul portierelor. Am intrebat pe mai multi au zis ceva de deschidere selectiva am cautat nu gasesc nimic . Daca ma poate ajuta cineva sa imi zica cum sa fac sa se deschida toate din prima apasare ar fi minunat. Daca se poate face din telecomanda ar fi perfect ca nu vreau sa merg in service pentru asa ceva . Va multumesc anticipat
    am uitat asa precizez . este vorba de un c220 din 2002

Salut

Incearca asa:

2. inchideti masina cu cheia si tineti butoanele deschis si inchis apasate pana clipeste beculetul rosu dupa telecomanda si o sa obtineti urmatorul lucru:cand apasati pe butonul de deschis usa se va deschide doar la sofer daca mai apasati odata se deschid si celelalte usi.

Uite aici mai multe tips and tricks

http://www.clubmercedes.ro/tips-and-...se-t10166.html

Sper sa iti mearga

Comment

Ms alex ... o sa incerc sa fac invers sa deschid masina si sa apas pe ambele butoane ... eu nu vreau sa fac cum e scris acolo asa am acum si vreau sa se deschida toate din prima

Comment

.

Am mers acum si a merg ... am deschis masina cu cheia dupa care am apasat deschis+inchis pana s-a aprins becul rosu si acum de deschide din prima toate .
        ms de ajutor

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF