Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Pompa servo se reconditioneaza? recomandari?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pompa servo se reconditioneaza? recomandari?

de ceva vreme im merge volanul din ce in ce mai greu si as vrea sa verific pompa de servo.. lichidul l-am shcimabt de curand cu gandul ca poate scap mai ieftin .. Este vorba de c220 din 2002 ,
    Are cineva o recomandare pentru Bucuresti?

Multumesc

Salut

Si eu am aceiasi problema cu un C klasse W203 din 2001 si exista o firma in Bucuresti care reconditioneaza pompe de servo pentru modelele noastre.
    Aici e postul lor de pe forum:

http://www.clubmercedes.ro/reparatii...ie-t22023.html

Adresa lor de mail este office@autoestet.com. Mie mi-au facut o oferta la pretul de 290 de euro cu pompa mea la schimb s primeam una reconditionata in Germania cu kit original.
    Daca vrei poti lua legatura cu ei sa vezi detalii deoarece poate a ta poate fi reconditioanta.

O zi buna

Comment

Am schimbat si eu la al meu C200 cdi pompa de servo, insa am luat una second care o am de vreo 2 ani si se comporta foarte bine! A costat 450 de lei si am luat-o dintr-un parc de dezmembrari de langa Ploiesti! Iti ofera si garantie vreo 3 luni parca!

Comment

Originally posted by nikky16_man View Post
        Am schimbat si eu la al meu C200 cdi pompa de servo, insa am luat una second care o am de vreo 2 ani si se comporta foarte bine! A costat 450 de lei si am luat-o dintr-un parc de dezmembrari de langa Ploiesti! Iti ofera si garantie vreo 3 luni parca!

Ai idee de un site sau ceva de la parcul de dezmembrari? Si eu caut din dezmembrari dar gasesc numai la 10-12 mil si e 18 mil noua deci daca as gasi la un pret mai mic ar fi perfect.

Multumesc

Comment

www.dancor.ro Sper sa iti foloseasca! Bafta

Comment

Daca va uitati cu atentie s-ar putea sa gasiti inscriptionat "ZF" pe unele pompe de servo; Asta inseamna ca se potrivesc si de pe VW/AUDI si multe alte marci. Cei de la dezmembrari te intreaba ce masina ai ca sa vada cati bani mai cer in plus. Intre pompa de servo de la Mertsu' meu si cea de la Golful 3 din 94 nu e nici o diferenta la forma si prindere (de ex.) ,poate doar la presiunea care o creeaza.

Bafta.
            Hitler lebt durch Mercedes-Benz

Comment

ZF vine de la Zahnrad Fabrik , adica producatorul.Daca difera proprietatile pompa sau prinderea ei ce faci?

Comment

Originally posted by grigorean View Post
                ZF vine de la Zahnrad Fabrik , adica producatorul.Daca difera proprietatile pompa sau prinderea ei ce faci?
                ))) Te duci cu cea defecta in mana si observi diferentele....daca sunt.
                Teoria mea nu e batuta in cuie,doar ca a observat exact acelasi tip de pompa,de la acelasi producator(ZF) pe multe masini. Aici faceam referire la servo de pe w203....la altele ...nu ma bag.
                Hitler lebt durch Mercedes-Benz

Comment

dancor preturi.......

Originally posted by nikky16_man View Post
                  www.dancor.ro Sper sa iti foloseasca! Bafta
                  are dancorul niste preturi de te darama.....am cautat la ei o pompa servo si am gasito cu 250 euro.sunt astronomice.am comandato noua cu 780 ron.e vb de c 200 kompresor 2004(w203)

Comment

Originally posted by takke View Post
                    de ceva vreme im merge volanul din ce in ce mai greu si as vrea sa verific pompa de servo.. lichidul l-am shcimabt de curand cu gandul ca poate scap mai ieftin .. Este vorba de c220 din 2002 ,
                    Are cineva o recomandare pentru Bucuresti?

Multumesc
                    salut o intrebare ai verificat caseta de directie....? eu as verifica si caseta ca eu am patit la fel si toata lumea imi zicea ca ii pompa dar am pus pana si pe caseta care a fost fierbinte ....ams chimbat caseta si a mers perfect!
                    mercedes ever

Comment

Salut. Caseta a fost noua sau second?

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF