Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sonda temperatura exterioara

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sonda temperatura exterioara

Salut.
    Am un C-classe W202 din 1994,motor benzina de1998 cc.As avea nevoie de ajutor daca se poate.Mai exact vreau sa leg senzorul de temperatura exterioara si nu stiu care sunt firere pentru aceasta piesa.Masina cand am cumparat-o nu a fost dotata cu asa ceva.
    Multumesc.

Pai in cazul asta nu prea ai unde sa legi respetiva sonda! Sunt prin targuri dispozitive sonda plus display interior. Au baterie si functioneaza independent de masina.

Comment

Pune o serie de sasiu,sa aflam daca masina a fost sau nu dotata cu senzor de temperatura exterioara.
      W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Nr.identificare:WDB2020201A091879
        Din cate mi-am dat seama nu este dotata cu asa ceva.Am comparat ""mufa mica""de pe masina mea cu o alta mufa mica de pe o masina care este dotata cu senzor de temperatura exteriora , are aceleasi numar de fire.De aici am ajuns la concluzia ca acel senzor este legat direct in mufa mica.Am fost sa-mi comand senzor(60 RON)dar vine fara fire,si nu-mi dau seama unde vine legat.Iluminatul afisajului functioneaza la aprinderea pozitiei.Din discutii cu diversi "meseriasi"am inteles ca temperatura o afiseaza doar in momentul cand se leaga si sonda.

Comment

Am rezolvat.
          Va multumesc pentru ajutor!!!!
          Se poate inchide.

Comment

Domnu Aliuta ceva detalii ne puteti da in legatura montarea senzorului

Comment

Nu inteleg de ce nu ne spune si noua domnul aliuta cum a rezolvat,nu de alta dar daca mai are cineva problema asemanatoare,poate ajuta cu ceva.Vai si amar

Comment

Salutare, haideti ca va descriu eu situatia cu senzorul de temperatura exterioara.
                Aveam la unul din C-clasuri pe care le dezmembram, clima.
                Si chiar eram curios unde duce senzorul de temperatura, exact in ceasurile din bord, mai exact la modulul de afisaj al temperaturii, doar ca in compartimentul de sigurante, era o mufa de trecere de la firul gros, ce venea de la senzor, la firul subtire ce intra in bord.

Acuma cand am scos mufa senzorului, in bord indica o temperatura de -39 de grade permanent, iar cand puneam mufa la loc, arata temperatura normala de la vremea respectiva.

Masina in cauza era din anul 1994.
                Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Va salut si La multi Ani!!
                  Mii de scuze domnilor catalincatalin si ciucurescu ca nu v-am raspuns la mesaj.
                  Va raspund acum.
                  Sonda de temperatura exterioara se leaga in mufa cu 21 de pini in pozitia A1 si A2.Acum,aceasta mufa se gaseste in spatele ceasurilor de bord in partea dreapta.Nu aveti cum sa gresiti pentru ca mufele din spatele ceasurilor de bord nu sunt identice.Demontati ceasurile de bord si va uitati atent la mufa cu 21 de pini ca sa identificati pozitiile A1 si A2.Pozitiile de care vorbim si mai sunt si altele sunt locuri goale,din aceasta cauza trebuie sa va faceti rost dintr-o alta mufa de 2 "picioruse"pe care sa cositoriti firele de la sonda.Nu stiu d-voastra ce modul ati gasit,al meu este doar pentru temperatura exterioare dar am inteles ca este si modul cu temperatura exterioara si interioara.Daca nu va descurcati puteti sa ma sunati la tel:0724680680.Succes!
                  step8.jpg

Comment

La multi ani si felicitari ca ai reusit! Raspunsul tau o sa ajute pe altii in situatia ta.

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF