Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme in timpul mersului - accelerari violente

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme in timpul mersului - accelerari violente

Salutari.
    detin un w202 250 td.
    problema este urmatoarea: in timpul mersului, ramane masina accelerata constant, chiar daca am ridicat piciorul de pe pedala de accel. (asemanator pilotului).

asta ar fi o simtoma.

o alta figura care oface masina, este ca atunci cand cald frana (dupa ce am debreiat), creste singura turatia pana la rosu.

singura metoda de a reduce turatia, este sa trec intr-o treapta inferioara, frana masinv, pana cand ajung sub 1000rotatii.

cand ajung putin sub 1000 de rotatii, apare fenomenul de "deblocare" a acceleratiei.

este ca si cum as calca pe frana , la o masina cu pilot.

chiar nu stiu care ar putea fi cauza.suspectez cititorul de pozitie al pedalei de accel.

are cineva cunostinta daca pe diagnoza, pot afla daca a luat-o pe aratura, acest traductor de pozitie?

multumesc anticipat!

as ruga adminul sa inchida topicul.

problema a provenit dintr-o eroare a \ESP-ului.(diferenta la trenul de rulare fata pe lungimea de rulare).

se face un test simplu.

multumesc!

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF