Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Socuri la schimbare treapta de viteza

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

socurile la schimbarea vitezelor se datoreaza de la bucsile de punte ( axa spate)

Comment

Salut!Poate cineva sa-mi spuna ce bucse trebuie sa cumpar pt w203 c180 an2001?Simptomele sunt ca si la posturile anterioare.

Comment

Salut,

Am regasit acest post, si in continuare circul de vre-o 3 ani, vre-o 70.000 km facuti cu acele garnituri schimbate artizanal si masina se prezinte super ok cu puntea spate ( nu am nici un joc nu bate nimic nu s-a deteriorat nimic), si binenteles nu smuceste la schimbarea treptelor.

Metoda cu cauciucul 100% sigura!

Bafta!

Comment

Buna seara,
          Nu mai pot cupla in marsarier. 1,2,3,4 functioneaza perfect, pt marsarier, misc maneta, parca este libera.
          Last edited by Florin_WES; 10-08-2017, 22:35 PM. Reason: Respectă regulile generale de postare!

Comment

polety2002

Mai multe detalii despre mașină și respectă regulile generale de postare.
            Regulament general Club Mercedes.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF