Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

salut am un mb c240 din 2001 si imi curge uleiul de la ambreaj pe covoras

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut am un mb c240 din 2001 si imi curge uleiul de la ambreaj pe covoras

ce trebuie sa fac ??!! daca imi curge uleiul de la ambreaj ce trebuie sa repar sau ce mi sa stricat la masina??multumesc.

Salut

Originally posted by Razvanel View Post
    ce trebuie sa fac ??!! daca imi curge uleiul de la ambreaj ce trebuie sa repar sau ce mi sa stricat la masina??multumesc.
    Trebuie schimbata pompa de la pedala de ambreaj. E vreo 2-300 ron una noua. Se schimba relativ usor daca te pricepi cat de cat. Daca nu, un service mai de Doamne ajuta iti rezolva problema.

Comment

Sau poate rezolvi numai cu kit de reparatie pentru pompa.

Comment

Am schimbat si eu acea pompa! Chitul de reparatie nu l-am gasit desi am cautat destul de mult timp!! Am gasit in schimb una second...100lei! Oricum trebuie schimbata pentru ca tie iti curge lichidu de frana pe acolo! Bafta

Comment

Salut

Originally posted by grigorean View Post
          Sau poate rezolvi numai cu kit de reparatie pentru pompa.
          Pt w203 nu exista chit de reparatie, am cautat si eu, nu am gasit decat pt w202. Oricum pompa originala este de plastic si este capsulata.
          Sa nu arunci pompa originala, o sa ai nevoie de un "mustuc" de la ea, unele pompe aftermarket vin fara acea piesa in care infigi futunasul care vine de la rezervorul de lichid de frana.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF