Buna! Am o nedumerire legata de amortizoarele spate la un w202 c180 Elegance cu amortizoare pe spate cu reglare de nivel. Sunt nevoit sa le schimb pt ca sunt deja varza.
Problema e ca un amortizor nou Sachs pe ulei costa cam 300€ asa ca am trecut pe amortizoare mai ieftine cu gaz. Insa ca sa fac asta a trebuit sa scot din functiune sistemul de reglare de nivel...adica sa intrerup "livrarea" de ulei de la pompa hidraulica la amortizoare.
Deocamdata sunt la pasul in care am golit pompa hidraulica de ulei, am taiat la propriu conductele care intrau in amortizoarele vechi si am pus amortizoarele pe gaz pe masina. Deci deocamdata stau cu pompa hidraulica goala (e angrenata de cureaua de distributie)
Intrebarea mea e:
Cum sa inchid circuitul facut de pompa hidraulica? Deocamdata am 2 idei:
1. Sa unesc conductele de la ambele roti si sa fac un circuit inchis
2. Sa pun la capatul conductelor un fel de surub/capac - ceva de genul.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc anticipat.
Problema e ca un amortizor nou Sachs pe ulei costa cam 300€ asa ca am trecut pe amortizoare mai ieftine cu gaz. Insa ca sa fac asta a trebuit sa scot din functiune sistemul de reglare de nivel...adica sa intrerup "livrarea" de ulei de la pompa hidraulica la amortizoare.
Deocamdata sunt la pasul in care am golit pompa hidraulica de ulei, am taiat la propriu conductele care intrau in amortizoarele vechi si am pus amortizoarele pe gaz pe masina. Deci deocamdata stau cu pompa hidraulica goala (e angrenata de cureaua de distributie)
Intrebarea mea e:
Cum sa inchid circuitul facut de pompa hidraulica? Deocamdata am 2 idei:
1. Sa unesc conductele de la ambele roti si sa fac un circuit inchis
2. Sa pun la capatul conductelor un fel de surub/capac - ceva de genul.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc anticipat.