Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

difuzoare W202 93'

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• difuzoare W202 93'

Salutare, am si eu o mai multe intrebari privind difuzoarele de W202 C180, modelul Elegance din 93'

1. Cum pot avea acces la tweeterele de pe bord, cum pot umbla la ele ?
    2. Difuzoarele de pe portierele din fata eu nu le am, a-s vrea sa le cumpar pe cele originale dar nu stiu ce putere au si cum se aud. Aici a-s vrea sa imi dati mai multe detalii, eventual o poza cu difuzoarele.
    3. Am inteles ca sunt niste adaptoare la difuzoarele de pe usile fata, eu nu stiu daca le mai am pentru ca nu stiu cum arata.

Poate ma lamuriti si pe mine..
    MERCEDES-BENZ C180-W202

La tweeterele din bord ajungi foarte usor prin aerisirile de pe capetele bordului chiar sub tweetere. Te uiti inautru in aerisire si vezi o clema mica undeva sus care o apesi si gata tre sa sara capacul la tweeter.

Comment

Salutare, difuzoarele pe fata cele originale sunt cu tot cu adaptor, asa sunt fabricate.
      Eventual daca vrei sa pui alte difuri, atunci o sa ai nevoie de asa zise inele adaptoare.
      Aceste inele sunt de cumparat de ex. pe beloud.ro
      Succes.
      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Multumesc "Jacob" mereu promt, de asemenea multumesc si lui "spurlos", acum ma intereseaza daca stie careva puterea difuzoarelor si cum se aude, are rost sa le pun pe cele originale sau sa imi iau altele..
        MERCEDES-BENZ C180-W202

Comment

Originally posted by MRM View Post
          Multumesc "Jacob" mereu promt, de asemenea multumesc si lui "spurlos", acum ma intereseaza daca stie careva puterea difuzoarelor si cum se aude, are rost sa le pun pe cele originale sau sa imi iau altele..
          Da,categoric merita sa-ti pui difuzoarele originale.Sunetul este placut si clar.Cat despre puterea difuzoarelor,exact nu stiu cat au,insa pot estima la 20-30 watti,pe baza vechimii.In 1993 sistemele auto si aici ma refer la casetofoanele mai ales,deoarece cd-playerele erau destul de rare,nu erau prevazute cu amplificatoare audio puternice.Ce pot sa-ti mai zic,la mine in masina,tot un W202 din 1993,pe fata sunt difuzoarele originale,iar sunetul este foarte placut.Desigur,puterea cd-playerului este mult mai mare decat puterea difuzoarelor,dar nu ascult muzica la maxim si asa nu este nici o problema.
          W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Eu am un exemplar din 93, casetofonul este becker pe care scrie 4x10w,oricum se aude mult mai tare,difuzoarele sunt originale,dar nu cred eu ca scot doar 10w,probabil o avea un amplificator ceva,o sa dau jos un difuzor sa ma uit...

Comment

Salutare tuturor! spuneti- mi v rog ce diametru au difuzoarele originale de la w202 an 93?multumesc!

Comment

Salutare, difuzoarele de pe fata sunt de 13 cm iar cele de pe spate de 10cm. Daca vrei sa le schimbi o sa ai nevoie de niste inele adaptoare....Bafta !
                MERCEDES-BENZ C180-W202

Comment

Multumesc!

Comment

Salutare,
                    Pe fata am luat inele de pe metrafo.ro (40 ron set).Merg lejer dif-uri de 16.5 cm pe fata.Ideea e ca pana acum am pus cel putin trei tipuri de sisteme component si nici unul nu se aude ca cel din fabrica.Cred ca sunt ceva filtre priun bord pe undeva,altfel nu-mi explic .In portierele spate e destul de greoi de adaptat ,trebuie facuta o "marlaneala" si deocamdata nu m-am incumetat sa o fac-decupari /taieri /etc..

Comment

Modelul W202 niu are nici un sistem de filtre pe partea audio si nici un amplificator separat.
                      Are fidelitate muzicala difurile originale pentru ca au membrana din carton si sunt expre calculate pentru tipul de caroserie.
                      Cine doreste totusi sa le schimbe trebuie sa isi bage adanc mana in buzunar, ca sa obtina o calitate cel putin egala sau mai buna fata de cel original.
                      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF