Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W203 huruit/scartait

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W203 huruit/scartait

Salut, am un c 200 kompressor model 2001-2003 la care in momentul in care virez spre stanga se aude ca un fel de hurut/scartait la roata dim dreapta fata insa numai in viraje de aprox 90 de grade si numai la viteze de 40 60 de km pe ora ; am fost pe la cativa mecanici care siau dat cu parerea dar nimic concret, orice idee e binevenita, multumesc

Parere

Originally posted by cmaniutiu View Post
    Salut, am un c 200 kompressor model 2001-2003 la care in momentul in care virez spre stanga se aude ca un fel de hurut/scartait la roata dim dreapta fata insa numai in viraje de aprox 90 de grade si numai la viteze de 40 60 de km pe ora ; am fost pe la cativa mecanici care siau dat cu parerea dar nimic concret, orice idee e binevenita, multumesc
    Brat inferior fata dreapta! Si eu am schimbat unul pe stanga cu simptome similare. Daca o ridica pe elevator, il pui pe mecanic sa miste roata dreapta in fata si in spate cu mana, iar tu pui degetul pe pivotul bratului. Daca simti un "gadilat" in deget aia e.
    C220 CDI, W203, Automata

Comment

eu am un scartzait in momentul cand trec peste hpuri,denivalri sau gropi, se aude in fata si se aseamana cu scartzaitul obisnuit la paturile vechi. Multumesc

Comment

Scartaitul, ce apare la trecerea peste denivelari sau limitatoare de viteza transversale pe sosea, este din cauza bucsilor de la bara antiruliu, sunt pe duca.Poti ameliora scartaitul cu putin ulei bagand cu sering la marginea bucsii.Dar pe caldurile astea va tine exact pana in Septembrie dupa care incepe sa bata.
        Am patit anul trecut.
        Se schimba usor.
        Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
        https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

mersi mult de raspuns flavius.

Comment

eventual daca ai putea sa-mi spui daca ajung greu la el...

Comment

Originally posted by flavyus1987 View Post
              Scartaitul, ce apare la trecerea peste denivelari sau limitatoare de viteza transversale pe sosea, este din cauza bucsilor de la bara antiruliu, sunt pe duca.Poti ameliora scartaitul cu putin ulei bagand cu sering la marginea bucsii.Dar pe caldurile astea va tine exact pana in Septembrie dupa care incepe sa bata.
              Am patit anul trecut.
              Se schimba usor.
              Am schimbat astazi toate cele 4 bucse de la bara stabilizatoare si scartaitul persista....( c180 din 94 - elegance ) .....unde sa ma mai uit?
              Si sa mai discutat in alt topic....cred ca nici eu nu am bara stabilizatoare pe spate...nu o fi din fabrica sau nu a mai fost pusa???

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF