Dupa multe peripetii am reusit sa adaptez o navigatie Comand APS 2.0 (cred) Harman Becker BE 6096 luata de pe un w203 din 2005 pe fierul meu, w203 din 2001. Spun dupa multe peripetii pentru ca a trebuit sa tai in doua mahonul, a trebuit sa imi scot singur din dezmembrari o antena gps, etc. Nelamuririle mele sunt urmatoarele: din cate am inteles, nu vede decat cd-uri audio, desi navigatia este pe dvd dar in acelasi slot. Exista cumva posibilitatea sa o fac sa imi citeasca si dvd-uri sau filme? Am incercat in zadar sa gasesc o schema cu mufele din spate sa vad exact care cum sunt pinii, deoarece nu am reusit sa o fac sa imi mearga comenzile pe volan.
Rog pe cineva care are asa ceva pe masina sa imi mai spuna si mie cate ceva despre aceasta unitate, ce module imi trebuiesc, si ce posibilitati are ea fara aceste module si eventual un manual de utilizare pentru ca nu am gasit nimic cat e netul de mare.
Navigatia este ca cea din poza, dar inca nu am apucat sa fac poza la masina mea.
Rog pe cineva care are asa ceva pe masina sa imi mai spuna si mie cate ceva despre aceasta unitate, ce module imi trebuiesc, si ce posibilitati are ea fara aceste module si eventual un manual de utilizare pentru ca nu am gasit nimic cat e netul de mare.
Navigatia este ca cea din poza, dar inca nu am apucat sa fac poza la masina mea.
Comment