Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

noul meu w202 si problemele care au venit la pachet...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• noul meu w202 si problemele care au venit la pachet...

Salut,astazi am luat un w202 cu motor de 1800cmc fabricat 1995 cu 223000km la bord.
    Am cateva probleme pe care as vrea sa le rezolv cu ajutorul vostru..
    1.nu merge inchiderea centralizata..nu misca nimic.
    2.daca actionez butonul care coboara tetierele numai cea din stanga coboara...cealalta..nu.
    3.''flacaul'' de la care am luat masina avea un cd player pus pe ea..dar cand mi-a vandut-o la scos si mi-a dat casetofonul original al masinii..care se aprinde ,dar nu am cod...sunt cateva coduri la modelul asta sau..e fiecare cu codul lui?
    4.maneta de la schimbatorul de viteze..este imbracata in piele si in interior are un fel de gel..sau ceva de genul asta..lipicios oricum..problema este ca in partea dreapta este pielea rupta si iese gel pe acolo..Se poate schimba pielea sau trebuie maneta noua?
    5.pe luneta a fost candva folie fumurie..si cel care a dezlipit folia nu a curatat ca lumea luneta..cu ce solutie se curata fara sa afectez dezaburirea?
    6.antena este doar ca sa nu ploua in portbagaj...de unde iau si cat ma costa o antena..nu neaparat noua..?
    Mai jos pun poze pt fiecare defect in parte ca sa ma puteti sfatui..
    Va multumesc.
    ps:era sauit..la usa de la sofer este un senzor in locul unde ar fi trebuit sa fie butucul..capacul de la acest senzor(cititor)nu mai este...gasesc de cumparat sau trebuie sa fac tiganie..cu un plastic lipit pur si simplu?
    Attached Files
    ''Pur si simplu Mercedes W126 a reprezentat si inca reprezinta cel mai bun automobil de lux din lume daca ne gandim la capitolul fiabilitate.

Pana in prezent nici un Mercedes, nici un Lexus sau Rolls Royce nu a reusit sa se impuna in fata marelui din Stuttgart.

Sa parcurgi peste 1.000.000 de km fara probleme tehnice nu inseamna mare lucru pentru un W126 insa este imposibil de atins de orice alta masina din lume''
    Sursa: Autolatest & AB

Cu casetofonul(este un Becker) incerc sa te ajut:
    Scrie-mi in PM :
    Seriile de pe casetofon, alaturi VIN-ul masinii.
    Daca vrei lasa-mi si nr. de telefon sa te sun sa iti comunic codul daca dau de el.
    O seara buna!
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

-win ul este WDB2020181A26449
      Pe casetofon scrie ..type classic,BE1150 serie 2062909
      nr meu de tel este 0725404021 Bogdan
      multumesc
      ''Pur si simplu Mercedes W126 a reprezentat si inca reprezinta cel mai bun automobil de lux din lume daca ne gandim la capitolul fiabilitate.

Pana in prezent nici un Mercedes, nici un Lexus sau Rolls Royce nu a reusit sa se impuna in fata marelui din Stuttgart.

Sa parcurgi peste 1.000.000 de km fara probleme tehnice nu inseamna mare lucru pentru un W126 insa este imposibil de atins de orice alta masina din lume''

Comment

Salut! cu lipiciul de pe luneta se poate rezolva, tre sa mergi la un atelier care pune folie..si au ei solutie speciala care iti scoate lipiciul. Eu asa am facut mi am scos folia pe fata, am dat 40 ron. Cu dunga aia de aluminiu eu am facut asa am cumparat o banda de aluminiu (arata la fel ca banda de scotci numai ca este din aluminiu si se taie foarte usor cu foarfeca) scoti dunga aia deteriorata de aluminiu si cureti bine, bine pragul de plastic de lipiciul care a ramas, degresezi, masori lungimea si latimea la banda veche si iti faci una noua si o lipesti, solutia a doua este dezmembrarile. Bafta!
        Attached Files

Comment

2. Vezi in portbagaj in partea de sus dupa panou niste furtune de vacum care actioneaza tetierele, asigura-te ca sunt la locul lor.
          5.Poti sa incerci cu diluant dar vezi sa nu atingi si tapiteria sau altceva inafara de luneta.
          Cu S-ul nu te pui.

Comment

Eu am dat jos adezivul ramas de la folie cu un alcool industrial, sincer mirosea a tzuica de casa dar face o treaba minunata, in sensul ca dai pe geam, lasi sa actioneze si se duce jos usor de tot cu o carpa.

Comment

Salut,deci pentru un schimbator indiferent de marca masinii te costa 20 euro,iar pentru un volan de imbracat in piele naturala te costa 100 euro,ca termen de executie ,le aduci dimineata si seara le iei facute.Alte detalii daca mai vrei poti sa ma suni la tel:0724730252.
              Dela stelica1974 ,dar mai gasesti trebuie sa cauti putin, sunt thread-uri dedicate.
              succes!

Comment

Va multumesc,am vb cu cineva care pune folie auto si-mi aduce el putina slutie.
                Referitor la tetiere..inchiderea functioneaza pe aelasi circuit de vacuum?
                O seara buna va doresc.

Comment

Originally posted by S_Alinu View Post
                  Salut,deci pentru un schimbator indiferent de marca masinii te costa 20 euro,iar pentru un volan de imbracat in piele naturala te costa 100 euro,ca termen de executie ,le aduci dimineata si seara le iei facute.Alte detalii daca mai vrei poti sa ma suni la tel:0724730252.
                  Dela stelica1974 ,dar mai gasesti trebuie sa cauti putin, sunt thread-uri dedicate.
                  succes!
                  Am gasit pe cineva care sa imbrace maneta,dar pana atunci am fost nevoit sa dau cu ceva banda pe el pt ca este ff lipicios siliconul ala din interior..
                  Multumesc

Comment

Originally posted by flavyus1987 View Post
                    Cu casetofonul(este un Becker) incerc sa te ajut:
                    Scrie-mi in PM :
                    Seriile de pe casetofon, alaturi VIN-ul masinii.
                    Daca vrei lasa-mi si nr. de telefon sa te sun sa iti comunic codul daca dau de el.
                    O seara buna!
                    Flavius...multumesc pentru ajutor.

Comment

Am cautat putin pe Google si am gasit un link cu decodoare de cass auto.

Ma gandesc ca o trebui cuiva, asa ca , iata:

Sper sa fie de folos cuiva.[/COLOR]"dela colegul copaeg
                      succes

Comment

Originally posted by loyal to King View Post
                        Referitor la tetiere..inchiderea functioneaza pe aelasi circuit de vacuum?
                        O seara buna va doresc.
                        Nu,

Circuitul de vacum e asa (sper sa nu gresesc) :

1. Cele 4 usi
                        2. Tetierele si usa portbagajului
                        3. Usa rezervor

Mai multe detalii aici :

Daca linkurile nu merg din prima, dai un refresh si trebuie sa mearga,

Acolo gasesti toate schemele posibile.

In legatura cu antena, in prima faza trebuie sa vezi cu ce model este/a fost echipat modelul tau.
                        -E automata, adica se retrage singura atunci cand radioul nu este in functiune,
                        -Este fixa.

O antena electrica, automata se invarte intre 100 - 150 lei, second.
                        Una simpla e mai ieftina,

Si eu imi caut o antena electrica automata, si inca nu am gasit, in stare buna.
                        Am inteles ca se poate pune/improviza si antena de Cielo.

Toate cele bune !
                        Last edited by marele_alb; 05-12-2011, 22:08 PM.
                        W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                        http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

loyal to king-postul tau ar trebui sa fie sters de pe acest forum,numai asa se poate invata sa se posteze anumite probleme.
                          In primul rand ,problemele care sunt sunt diferite si trebuie solutionate in sectiunea lor (unde a mai fost postat sau faci post separat pentru ele)
                          In al doilea rand,eu daca ma lovesc de una din problemele tale,cum caut pe forum sa vad care este solutionarea???(noul meu w202 si problemele care au venit la pachet??)
                          In alta ordine de idei,daca faci un post de 10 pagini cu 10 articole ,va fi foarte greu pentru cineva sa-ti dea raspuns.Si ca sa nu scriu acest post fara sa-ti dau o informatie despre probleme ta :
                          LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

-antena se poate schimba si se gaseste de cumparat in magazine de specialitate
                            -tetiera nu se inchide deoarece sunt actionate "vaccum" si probabil ca un furtun este intepat sau scos
                            -tot din cauza instalatiei de vaccum nu functioneaza nici inchiderea centralizata-gaseste o pompa de vin si verifica intalatia de vaccum
                            LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Pe manerul usii soferului nu se afla nici un senzor(cititor). Receiverul inchiderii - asta vroiai sa spui, probabil - se afla in oglinda interioara.
                              Ce vezi tu in maner sunt 2 LED-uri, martori ai inchiderii/deschiderii din telecomanda.
                              Mercedes CL 200 Kompressor
                              Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF