Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mufe si butoane necunoscute

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mufe si butoane necunoscute

Buna seara!!! Incep prin a va spune ca masina e cumparata in decembrie si nu prea le`am dat asa mare importanta la anumite butoane si mufe de prin masina, dar acuma am zis ca poate s`a mai intalnit cineva cu asa ceva si ma poate ajuta. O sa va pun prima oara in attach poze cu 2 butoane care se gasesc in lacasul dintre cotiera fata si schimbatorul de viteze. Unul cand il apas incepe sa bipaie in toata masina, iar celelalalt are un led si se aprinde. Mentionez ca nu se aprinde nik in bord, nu se schimba nik in mers, deci absolut nik nu se schimba... Apoi o sa pun in atach o poza cu o mufa care e aproape sub torpedou, deasupra la `plasa de ziare` din dreapta soferului. Iar mai apoi va pun in atach poze cu un cablu care vine de sub torpedou si cu un plastic care zici ca e difuzor. Deci daca ma poate ajuta cineva cu vreun sfat ii raman dator pe viata.
    Astept pareri. Mentionez ca am fost la reprezentanta si mi`au zis ca nu stiu ce sunt, si ca daca vreau sa demontez tot bordul sa vedem unde duc mufele si ce fac...deci m`am lasat pagubas ca nu vreau sa imi chitaie dup`aia bordul...
    Attached Files

Bun... Pozele 3,4,5,6,8 banuiesc ce sunt pentru ca si eu am avut asa ceva pe W126 500SE. Sunt de la un sistem de alarma aftermarket (probabil dezafectat intre timp). Cea ce pare a fi din metal (un surub cu mufa) pare sa fi fost valetul alarmei iar difuzorul tinea (probabil) loc de sirena.
    Eu nu prea mi-am batut capul cu ele, la prima ocazie le-am demontat pentru ca oricum nu foloseau la nimic (ale mele nici macar nu mai era conectate la circuite electrice).
    W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 300SE Anthracite Grey Metallic
    W126 500SE Nautical Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Salut

Si eu cred ca au legatura cu o alarma aftermarket. Vad ca esti din Vl, cauta la Marshall, e un electrician bun -Liviu. La reprezentanta e scump rau si oricum nu recomand sa.ti desfaca ei bordul...

Comment

Dar acel cablu cu mufa galbena e posibil sa fie de la un car kit?

Comment

Salut

Posibil. Eu zic sa le desfaci pe toate si daca vrei alarma si carkit, monteaza-le tu. Este mai sigur asa.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF