Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pierdut surub volan-pericol airbag?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pierdut surub volan-pericol airbag?

A aparut o problema la volan. Am pierdut surubul din partea dreapta de sub volan - sageata albastra , iar ce am incercuit iese afara aprox 2 cm. , iar la denivelari zdroncane foarte urat.
    Luni ma duc la reprezentanta sa vad daca au surub pentru asa ceva...am cautat la 6 magazine de piese auto si nu au gasit, iar la dezmembrari nici vorba(ori iau volanul cu tot, ori deloc )

Are cineva din intamplare un astfel de surub ?

Picture 0188.jpg

Exista vreun pericol de a sari airbag-ul pana rezolv problema?
    Mercedes-Benz C180 Elegance

Just like he said..."Now go home and get your f****n' shinebox !

Sal, am avut aceiasi problema ca si tine de cand am cumparat masina, la denivelari zdranganea de nu se putea, apoi am luat de la dezmembrari 2 surubele de la alt volan si m-am pus pe treaba, cand sa-l infiletez in lacasul lui nu prea se putea, si apoi mi-a cazut fisa: aveam surubul pe pozitie dar era slabit si eu ii mai puneam unul peste el ceea ce e imposibil, eu am crezut tot timpul ca n-am surub deloc, l-am strans si am rezolvat problema, e o pozitie ciudata, nu vezi ce cheie sa bagi acolo, e un Torx dar nu mai stiu dimensiunea, o sa ma uit la unul din surubele. Daca nu ai deloc acel surub spune-mi si iti trimit eu unul, le tin degeaba, totusi eu zic ca e slabit, altfel trebuia sa-l gasesti prin masina, si la mine tot ala din dreapta era slab.

Comment

Originally posted by marian_samo View Post
      Sal, am avut aceiasi problema ca si tine de cand am cumparat masina, la denivelari zdranganea de nu se putea, apoi am luat de la dezmembrari 2 surubele de la alt volan si m-am pus pe treaba, cand sa-l infiletez in lacasul lui nu prea se putea, si apoi mi-a cazut fisa: aveam surubul pe pozitie dar era slabit si eu ii mai puneam unul peste el ceea ce e imposibil, eu am crezut tot timpul ca n-am surub deloc, l-am strans si am rezolvat problema, e o pozitie ciudata, nu vezi ce cheie sa bagi acolo, e un Torx dar nu mai stiu dimensiunea, o sa ma uit la unul din surubele. Daca nu ai deloc acel surub spune-mi si iti trimit eu unul, le tin degeaba, totusi eu zic ca e slabit, altfel trebuia sa-l gasesti prin masina, si la mine tot ala din dreapta era slab.
      Din pacate al meu s-a pierdut, am fost cu ea la mecanic si asta mi-a spus. Daca nu-ti mai folosesc, chiar te-as ruga sa ma ajuti cu ele

Comment

Daca chiar iti lipseste si vrei sa il cumperi de nou anunta-ma si iti dau codul de original dupa care trebuie sa il gaseasca la orice magazin de piese mai respectabil.

Comment

Originally posted by grigorean View Post
          Daca chiar iti lipseste si vrei sa il cumperi de nou anunta-ma si iti dau codul de original dupa care trebuie sa il gaseasca la orice magazin de piese mai respectabil.
          Ok. Da-mi te rog codul de original(e bine sa-l am), daca nu rezolv cu colegul marian_samo.
          Multumesc

Comment

Originally posted by zbanghy1986 View Post
            Ok. Da-mi te rog codul de original(e bine sa-l am), daca nu rezolv cu colegul marian_samo.
            Multumesc
            Eu ti-l trimit daca vrei dar mi-e teama sa nu te coste transportul de la Tulcea la Pitesti mai mult decat te-ar costa unul daca l-ai comanda tu. Da-mi mesaj pe privat cu adresa daca vrei sa ti-l trimit. Numai bine!

Comment

Multumesc
              Pune o serie de sasiu si te ajut.

Comment

A aparut o problema la volan. Am pierdut surubul din partea dreapta de sub volan - sageata albastra , iar ce am incercuit iese afara aprox 2 cm. , iar la denivelari zdroncane foarte urat.
                Luni ma duc la reprezentanta sa vad daca au surub pentru asa ceva...am cautat la 6 magazine de piese auto si nu au gasit, iar la dezmembrari nici vorba(ori iau volanul cu tot, ori deloc )

Are cineva din intamplare un astfel de surub ?

[ATTACH]54696[/ATTACH]

Exista vreun pericol de a sari airbag-ul pana rezolv problema?
                E un surub Torx de 30, care nu prea are cum sa iasa de acolo decat daca e fortat. Cand se desface airbag-ul de pe volan, suruburile raman in volan.

Comment

Originally posted by grigorean View Post
                  Pune o serie de sasiu si te ajut.
                  Nu mai este nevoie, multumesc.

Comment

Problema rezolvata !
                    Multumiri tuturor, in special colegului marian_samo ,care mi-a donat surubul.

Off topic: Atentie mare la plicurile trimise prin Posta Romana(surubul a fost trimis intr-un plic). Cand am gasit plicul in cutia de posta, era desfacut la un colt. Probabil daca in locul surubului respectiv era ceva mai valoros, gaseam doar plicul.

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF