Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

ATENTIE sa nu patiti ca mine

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ATENTIE sa nu patiti ca mine

Salutare!

Vreau sa va impartasesc din experienta mea cu Autoklass. Din dorinta de a avea piesele originale m-am adresat unei reprezentante MB pt a-mi cumpara consumabilele. Trecand peste diferenta de pret fata de alti furnizori de piese, mi-am luat consumabilele si cand am facut revizia am avut neplacuta surpriza sa constat ca uleiul Mobil furnizat de reprezentanta MERCEDES BENZ era fabricat in TURCIA, lucru pe care l-am descoperit dezlipind eticheta originala(la sugestia mecanicului), in spatele primei etichete era o eticheta pe care scria ,,MADE IN TURKEY". daca in romanika, NICI LA REPREZENTANTELE MB nu gasim piesele originale, atunci sa ma ierte Dumnezeu. Singura solutie, reviziile in Germania. Rusine tuturor celor care se preteaza la a păta marca MERCEDES cu mizerii ale economiei de piata prost inteleasa pe meleagurile mioritice.

Nu e noutate ca uleiul Mobil 1 este Turcesc, dar faptul ca si masinile Mercedes se fabrica in Turcia nu ma surprinde deloc acest gest.
    Si multi o lauda parca ar fi aur, dar nu e asa, si asate nu e nimic.
    Imediat o sa vedem la reprezentantele Mercedes piese "Made in China", ca doar fabrica si acolo deja masini, si presupun ca si piese tot acolo se fac.
    In ultima perioada calitatea pieselor si al masinilor a scazut drastic.
    Asta e viata merge mai departe.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Acolo se face uleiul Mobil. Sinugurul ulei la un pret normal pe care scrie made in germany este aral.

Comment

Daca scria Made in Germany...te simteai mai bine?
        1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
        2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
        Si o panarama de scuter

Comment

Chiar daca uleiul e "Made in Turkey", standardul de calitate este acelasi cu cel "Made in Germany". Vrei sa stai tu mai linistit? Schimba-ti uleiul mai des decat cere cartea tehnica.
          Inca o chestie: piesa originala nu inseamna ca provenienta e neaparat Germania, poate fi si Romania, atat timp cat are timbrul oficial MB care atesta ca produsul este fabricat dupa standardele de calitate agreate de MB.

Comment

raspuns

Originally posted by mezzo View Post
            Daca scria Made in Germany...te simteai mai bine?

Ma simteam mai bine, da. pentru ca ulei made in turkey puteam cumpara si eu fara sa ma duc la MB, dar am vrut original, sau de calitate germana.

Comment

Am un vecin care e fan Mobil 1, doar din asta isi pune in motor, de ceva vreme incoce se tot plange ca ii consuma ulei masina.
              Si ca nu face 15.000km cu un schimb ci la redus la 12.000, l-am intrebat daca stie sau are habar unde e ambalat acest ulei, cica pe ambalaj scrie "made in UE" atata timp poate fi si ambalat la noi in tara, ca doar suntem membrii UE nu?
              A fost candva lider aceasta marca pe piata, dar nu mai e.
              Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
              Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Eu stau in Spania , iar la reprezentanta MB de aici folosesc ulei BP made in Spain. Cand am intrebat de ulei Mobil 1 , mi-au zis ca ei nu folosesc asa ceva. Si inca ceva , era 25 de euro litru de ulei.
                Last edited by cris04; 04-06-2011, 14:13 PM.

Comment

Treaba cu vecinul este pur subiectiva. Poate ii consuma din alta cauza, poate o avea 400.000km masina, poate ii place sa-i dea talpa, poate poate...
                  @i_p_laur: nu ai primit nici mai mult, nici mai putin fata de ce ai cerut. Intelege ca original nu inseamna neaparat Germania.

Comment

Originally posted by Jacob View Post
                    si masinile Mercedes se fabrica in Turcia nu ma surprinde deloc acest gest.
                    Nu au fabrica in Turcia.E un zvon aiurea.In Turcia se asambleaza anumite autocare de catre firme care au licienta Mercedes , dar motoarele si transmisiile tot Germany sunt.

Comment

Ca sa radeti va spun ca am cumparat curea de accesorii originala MB made in Romania! E foarte buna pana acum. Conteaza standardul, nu provenienta!

Comment

Atata timp cat in Romania exista centre de cercetare si fabrici de la Continental , Delphi , Tenaris , etc , inseamna ca putem respecta standardele lor de calitate.Iar pentru asta sunt convins ca angajatii sunt atent selectionati.

Comment

Fiind suspicios cu privire la caliatatea uleiului pe care il folosesc(Castrol Magnatec 5w40 B3)am intrebat la magazinul de piese care e diferenta dintre "Castrol" cu scris pe ambalaj in engleza si cel in germana si mi s-a spus ca e acelasi ulei doar ca cel in engleza e imbuteliat undeva pe la Brasov...

Comment

Nu inteleg de ce conteaza tara in care se face atata timp cat este facut sub licenta companiei. - mana de lucru ieftina => deschiderea de multe fabrici - china, turcia, indonezia, romania, etc....
                            MB 180C Sport Coupe W203

Comment

Uleiul Mobil se fabrica si in RO la rafinaria Lubrifin Brasov .
                              Lubrica Technology SRL va pune la dispozitie intreaga gama de uleiuri si lubrifianti auto si industriali Agip, Total, Mobil,Shell, Aral, BP , TNK, Prista

In tara uleiurile auto intra vrac, in cisterne si se ambaleaza aici . Nu exista garantia ca ce scrie pe eticheta este si in bidon .
                              Last edited by nstoe; 04-15-2011, 14:37 PM.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF