Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Huruit sub masina !!!Ce o fi???

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Huruit sub masina !!!Ce o fi???

    Am suspendat spatele si am accelerat si se aude un huruit , nu tot timpul e acelasi zgomot , am controlat uleiul in cutie , in grup toate sunt cum trebuie nu a fost lipsa!

  • #2
    Verifica si cardanul (flansa dinspre cutie, rulmentul, crucea cardanica, suruburile de prindere de la capete).

    Comment


    • #3
      La franare i ti face acelasi lucru?
      LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

      Comment


      • #4
        La franare se aude la fel nu isi schimba zgomotul!

        Comment


        • #5
          e rulmentul de la cardan la schimbat si eu tot asa mi se auzea huruit si iam schimbat rulmentul si suportul lui

          Comment


          • #6
            Salut.
            Un huruit imi apare si mie, nu mereu...si pana astazi problema nu a fost rezolvata. La mine se aude at cand cuplez cutia in R si virez de volan in mers, stanga sau dreapta.O data sau de doua ori s-a auzit si la pornirea de pe loc la mersul inainte si luat volan stanga. Poate imi da cineva o ideea de vreo verificare. Toate bune.

            Comment


            • #7
              Salut. Sunt mai multe lucruri de la care se pot auzi acel huruit. Pentru inceput ridica masinrua me cric de spate cate o roata porneste baga in viteza si acelereaza putin fi atent daca nu cumva se aude doar dintro singura parte asta inseamna ca problema ar fi de la roata, daca se aude lafel in ambele parti, mai ramene cardanul sau grupul. Cu grupul am patito si eu si a trebuit sa il schimb.

              Comment


              • #8
                Cu grupul am patit`o si eu , erau rulmenti de sustinere ai planerarei foarte uzati si huruiau de te scoatea din masina si am preferat sa schimb grupul deoarece 2 rulmenti costau 860 Ron si pe grup am dat 140 euro SH.
                Mercedes Benz C180 `96 CP 122

                Comment


                • #9
                  Am verificat uleiul in cutie ,in grup totul este pergfect,am ridicat masina pe cric si se aude undeva la acea flanse ce e cu rulment pe ea.Se schimba greu acel rulment?

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by jtm_us View Post
                    Am verificat uleiul in cutie ,in grup totul este pergfect,am ridicat masina pe cric si se aude undeva la acea flanse ce e cu rulment pe ea.Se schimba greu acel rulment?
                    Daca te referi larulmentul care se afla undeva la jumatatea cardanului, e ceva de munca da daca te pricepi putin poti rezolva problema acasa, trebuie dat jos cardanul si apoi se desface de la mijloc se scaote rulmentul cu o presa si se pune celalalt, vezi ca sa mai discutat pe forum despre aceasta operatiune.

                    Comment


                    • #11
                      Un zgomot asemanator am avut si eu ,dar la mine era de la discurile de frana din spate.Erau ruginite si placutele nu mai prindeau bine pe ele,numai k la mine ,cand franam sunetul crestea in intensitate.
                      LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

                      Comment

                      Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF