Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Trapa se inchide sacadat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Trapa se inchide sacadat

Am nevoie (inca odata) de sfatul vostru...

Masina: W204, 2008, trapa.

Trapa de deschide foarte fluid, fara nici un fel de greutate in deplasare, in ambele directii, dar cand vine vorba de inchis sacadeaza putin cate putin, cate aproximativ 2cm per sacadare, si se inchide pana la urma. Nu poate fi vorba de curatat si uns (lucru pe care l-am facut deja) pt ca sacadeaza mult prea regulat. Am fost la un Autoklass (din provincie, mai putin specializat, dupa umila mea parere) si cei de acolo au incercat sa ii faca un resync. Nici asta nu a remediat problema. Din punctul lor de vedere ar trebui sa dau 1000 euro pe un nou sistem de inchidere si sa imi desfaca tot plafonul pt a-l instala.

Am cautat ceva solutii pe forumurile de afara si am gasit asta: http://www.mbworld.org/forums/c-clas...-sun-roof.html
    tipul care a rezolvat a concluzionat: "they had to re"flash" the computer. Took about 15 minutes".

Voi v-ati mai confruntat cu asa ceva???

Va multumesc foarte mult!

Tot o resoftare ti-au facut si cei de la Autoklass, ce i s-a facut si tipului din exemplul tau.
    Mecanicii de la Autoklass ti-au desfacut plafonul ca sa verifice exact mecanismul si toate clemele trapei? Altfel nu cred ca se poate diagnostica problema ta.

Comment

Originally posted by alacusapca View Post
      Tot o resoftare ti-au facut si cei de la Autoklass, ce i s-a facut si tipului din exemplul tau.
      Mecanicii de la Autoklass ti-au desfacut plafonul ca sa verifice exact mecanismul si toate clemele trapei? Altfel nu cred ca se poate diagnostica problema ta.
      Au desfacut pe naiba.... mi-au fluturat pe la nas pretul. Nu cred ca aveau prea mult chef de rezolvat probleme. Erau de parere ca este de la cablurile care impung inapoi trapa, ca ar fi stricate, dar, repet: este MUULT prea exact modul in care sacadeaza; miscarile sunt egale.
      Se facea in postul acela diferenta intre "resync" (la care cred ca faceti referire) si "reflash" care e posibil sa fie altceva.

Sunt putin in ceata.
      Daca stiti pe cineva proceput, feel free sa imi recomandati.

Comment

Din pacate, subiectul trapa este unul destul de delicat. Piesele sunt scumpe in general, iar un diagnostic precis implica demontarea plafonului, restul sunt doar pareri...
        Personal, nu cred ca e o problema de soft. In plus, as incerca si la Autoklass Sud, acolo am dat de oameni foarte ok si corecti. Poate scapi usor cu o curatare si o ungere.

Comment

Inca un aspect care ma face sa spun ca nu e fizica problema este ca daca incerc sa ajut trapa cu mana la inchidere, nu se intampla nimic.... merge la fel de sacadat si exact...

Comment

A gasit vreun coleg solutii pentru problema discutata pe acest topic?
            Voi cum va intretineti trapa? Daca stiti pe cineva care se ocupa cu asa ceva, va rog spuneti aici sa stim cu totii. Eu unul as vrea sa o curat pentru ca de ceva vreme se inchide si se deschide greu si incep sa-mi faci griji...
            Last edited by catalin_olari; 06-11-2013, 12:48 PM.
            Nemultumitului i se ia darul!

Comment

Buna!Am avut si eu problema asta dar la mine s-a rezolvat dupa ce am verificat sigurantele nu stiu care este asa ca le-am verificat toate le-am scos curatat schimbat care erau mai suspecte si la mine s-a rezolvat.Ma gandesc ca nu este din cabluri fiindca daca era nu mergea deloc, probabil un contact imperfect.Apropo la mine nu se sacada ci se oprea pur si simplu(desi nu dadea semne ca se forteaza sa inchida chiar mergea lin si se oprea brusc ca si cum s-ar intrerupe curentul) dar daca apasam din nou mergea si iar se oprea dupa vreo cativa centimetri .Cat despre intretinere eu de obicei curat cat de mult pot vechiul lubrifiant si in gresez din nou tot ansamblul.Verificati sigurantele.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF