Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Geamurile si trapa, nu se inchid din telecomanda la c180?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Geamurile si trapa, nu se inchid din telecomanda la c180?

Salut, am un c180 sportcoupe 2002!
    Nu se inchid geamurile si trapa atunci cand tin apasat pe butonu (de inchidere) de la telecomanda!

O singura data am uitat trapa deschisa si am apasat la mistho (spunandu-i unui prieten: uite ma ce rau i-mi pare ca nu se inchide din telecomanda) SI SURPRIA SA INCHIS ATUNCI!
    Dar de arunci nimik...

Si nici nu se inchid usile automat... adik la un interval de timp sau ceva de genu. (Precizez ca o singura data in timp ce o spalam sau inchis singure)

Sa fie din computeru de bord vre-o setare? Sau mici defectiuni?

in ecu exista un modul DCM (door control module) care exista posibilitatea ca din diferite motive sa nu colaboreze. daca ai timp da o fuga pana la mine sa ne uitam un pic la el
    Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

salut,
      ceva similar mi sa intamplat mie, dar a fost vorba in prima faza de baterii descarcate la telecomanda.
      Dupa care ...fara motiv plauzilbil la un moment t0 a inceput sa dea rateuri si am descoperit mergand la reprezentanta ca la una din deschideri ale trapei aceasta nu sa deschis complet (ungere necorespunzatoare) si a fost necesar un reset pentru toate geamurile.
      Se face in felul urmator: cursa completa deschis, complet inchis urmat imediat de tinere apasat "inchis" inca cca 3-4 secunde. Se face pentru fiecare geam in parte! Daca ai fail pe unul din ele nu mai merge acest convenience close.

Pentru inchiderea automata a usilor verifica in setarile din bord daca ai sau nu dors auto-close enable sau disable.

toate cele bune,

Stelian

Comment

Incearca intai bateria din cheie. Vad ca masina e din 2002 deci are 6 ani bateria (Daca nu a fost schimbata pana acum)

Mai incearca sa faci treaba asta de foarte aproape, adica sa ai 2-3cm intre cheie si senzorul de pe usa (Acel patratel negru)
        C 200 CDI
        ML 63 AMG
        S 55 AMG Long
        SL 55 AMG
        Yamaha R1
        Yamaha R6

Comment

mai fratilor ,
          mai desfaceti si voi fetele la usi si uitati-va la mecanismele de ridicare,mai uitati-va pe la trapa ,si mai picurati si voi niste ulei pt. mecanisme de precizie . La praful din ziua de azi partile mecanice trebuie unse si etansate.
          succes
          steen

Comment

Pai.. atat geamurile cat si trapa ii merg.. dar nu din telecomanda

Comment

inchidere geamuri si usi

danny bb , inclin sa cred ca ai dreptate.Din faptul ca nu a spus nimic de faptul ca geamurile din masina ii merg ai tras concluzia ca de fapt numai din telecomanda e problema . acuma ramane sa completeze el .Daca e asa cum spui tu ,si e posibil sa fie ...atunci nu-i ramane decat sa verifice telecomanda.
              Dar logica ta nu se suprapune intotdeauna peste obiectivitatea afirmatiei lui.
              steen

Comment

Salut baietzi... DA PROBLEMA ERA DIN TELECOMANDA.... BANUIESC CA NU ARE BATERII (NU AM AVUT TIMP SA MA DUC SA LE SCHIMB)
                Exact CUM a zis DANNY si STELIAN, am directionat telecomanda in dreptu senzorului la o distanta de 15cm...SI A MERS, LA PRIMA APASARE SAU DESCHIS GEAMURILE SI TRAPA SA RIDIKT IN SUS, LA A DOUA APASARE SA DESCHIS TRAPA DE TOT!
                Maine ma duc la Mercedes sa o bag in service, trebuie schimbat un pinion la motor si sa-i fac revizia full.O sa iau si ambele telecomenzi sa schimb bateriile (vorba ta DANNY or fi bateriile alea din fabrica)
                Multumesc, a-ti fost de ajutor...

Comment

Hello.. este primu post pe care il fac , poate imi spune si mie cineva cum pot sa fac eu "UN POST" nu stiu ( decat sa postez prin posturile altora... ideea este ca am si eu un c180 kompressor din 2002 si spre necazul meu i am spart stopul de pe oglinda, acum ce ma intereseaza pe mine ar fii daca as gasi la ceineva asa ceva, nu as vrea sa cumpar toata oglinda pt ala, mai ma intereseaza daca se potrivesc cele de pe C180 sedan!?!?

Comment

Unde e lista cu postarile sus in stanga gasesti ,,new thread",de acolo faci un post.Dar ce te intereseaza pe tine gasesti la bursa la piese.

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF