Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Xenon parlit !!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xenon parlit !!!

Salut tuturor, am si eu o problema. Am un w203 din 2001 si azi dimineata am descoperit ca am un bec ars... xenon-ul din fabrica de pe faza scurta. De unde imi recomandati sa-l cumpar ? Cam cat costa ? Cum gasesc acelasi "bec" are un cod ceva ? Cat mai multe detalii va rog, pentru ca as vrea sa rezolv cat mai repede problema. Va multumesc anticipat !!!

rezolvat, multumesc...

Comment

Postează dacă vrei şi cum ai rezolvat. Dacă mai are cineva problema asta, să ştie ce şi cum.
      ...

Comment

Pai cum... am fost la un magazin am cumparat 2 bucati Bosch. Pe urma am fost la un service autorizat unde cunosc eu niste baieti, unde au schimbat ambele becuri, pentru ca daca schimbau doar unul, aveam sanse foarte mari sa nu se potriveasca la culoare. Mi-au facut reglarea la ele (la intuneric cu creta pe asfalt... nu stiu eu d'astea...). Dup'aceea am inchis capota, am pus contactul, i-am dat o cheie, si am plecat

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF