Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Scartzait la suspensii!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scartzait la suspensii!

Salut am revenit cu o alta dilema am obsevat ieri ca imi scartie ceva la rotile de pe spate cand se misca masina, arcurile sau ce mama masi are? oare e grav ? trebuie neaparat reparat?
    Lasati emblemele in pace!!!

pe spate ai o busca pe fuzeta,busca de jos. iti trebuie o bucsa pe partea stanga si una pe partea dreapta care costa maxim 75 lei/bucata.cam asta e problema si la w124 si la 190, la w202...

Comment

Originally posted by wau69 View Post
      pe spate ai o busca pe fuzeta,busca de jos. iti trebuie o bucsa pe partea stanga si una pe partea dreapta care costa maxim 75 lei/bucata.cam asta e problema si la w124 si la 190, la w202...
      oare trebuie neaparat schimbat? daca nu schimb poate sa degenereze alte probleme? nu prea am timp acuma de mers la servisuri ce mi-ai recomanda sa fac?

Comment

Salut.Ce Mercedes ai? Daca ai W 203 scartaitul este de la bucsile de la bara stabilizatoare. Le inlocuiesti si zgomotul dispare. Costa in jur de 70 RON amandoua!

Comment

Originally posted by Dragos1978 View Post
          Salut.Ce Mercedes ai? Daca ai W 203 scartaitul este de la bucsile de la bara stabilizatoare. Le inlocuiesti si zgomotul dispare. Costa in jur de 70 RON amandoua!
          Asai am w203 vad ca esti de aceasi parere ca si wau69. dar totusi are ceva daca nu le schimb prea curand? sar putea strica din cauza asta si altceva?

Comment

Nu se strica nimic! Daca nu te deranjeaza scartaitul poti sa mergi asa cu ele. Pe mine ma scotea din sarite si am decis sa le schimb.

Comment

Daca vrei sa nu mai auzi scartaitul baga niste ulei sau lichid de frana cu o seringa la taoate bucsele de pe spate si o vreme buna ar trebui sa dispara scartaitul.

Comment

Daca nu cedeaza dupa ce bagi ulei (nu lichid de frana) s-ar putea sa fie vreun arc rupt.
                Eu am patit asa la al meu, i-am schimbat bucsile de fuzeta, dupa care au descoperit ca era si un arc rupt, care scartaia si ala, asa ca a trebuit sa schimb si arcurile si tampoanele. Vreo 1200 de lei cu manopera, cu tot (la reprezentanta) anul trecut in vara.

Comment

E foarte bun si uleiul, si lichidul de frina, si motorina. Eu le dau cu motorina.

Comment

am observat ca nu scartie tot timpu..... da si cand scartie scartie tare...

Comment

Originally posted by ampopa View Post
                      Daca nu cedeaza dupa ce bagi ulei (nu lichid de frana) s-ar putea sa fie vreun arc rupt.
                      Eu am patit asa la al meu, i-am schimbat bucsile de fuzeta, dupa care au descoperit ca era si un arc rupt, care scartaia si ala, asa ca a trebuit sa schimb si arcurile si tampoanele. Vreo 1200 de lei cu manopera, cu tot (la reprezentanta) anul trecut in vara.
                      Trebuie ferificat vizual daca masina este la acelasi nivel pe spate cu alta care este buna si nu scartaie.
                      Chestia cu arcurile s-ar putea sa fie problema . daca un arc e retezat de la prima spira de sus masina este lasata .
                      steen

Comment

Deci nustiu cei cu masina asta NU mai scartaie si nu iam facut nimic...

Comment

scartait

Originally posted by Prodigu View Post
                          Deci nustiu cei cu masina asta NU mai scartaie si nu iam facut nimic...
                          poate s-a speriat biata masina la cat consum intelectual s-a facut pe seama ei...

steen

Comment

Originally posted by steen View Post
                            Trebuie ferificat vizual daca masina este la acelasi nivel pe spate cu alta care este buna si nu scartaie.
                            Chestia cu arcurile s-ar putea sa fie problema . daca un arc e retezat de la prima spira de sus masina este lasata .
                            steen
                            A mea nu era lasata...

Comment

Originally posted by steen View Post
                              poate s-a speriat biata masina la cat consum intelectual s-a facut pe seama ei...

steen
                              sa speram ca nu mai scartaie prea curand

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF