Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Condens semnalizare oglinda w203 facelift

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Condens semnalizare oglinda w203 facelift

Are cineva idee cum scap de condensul din semnalizarile din oglinzi? Am desfacut capacul oglinzii si am vazut ca semnalizarea cu leduri e prinsa cu doua suruburi pe carcasa. Stie cineva daca se poate desface plasticul acela incat sa curat in interior blocul optic? Multumesc.

Salut Dialiv,aceasi problema este si la mine pe partea dreapta,am desfacut si eu capacul si inclusiv am dat jos acel semnalizator cu leduri dar din pacate este capsulat cumva si nu se poate desface,am obesrvat ca sunt 2 gauri banuiesc pentru aerisire si pe acolo eu am suflat cu compresorul si s-a uscat dar probleme revine dupa ce spal masina.
    Mai astept si eu niste sfaturi poate stie cineva cum se rezolva.

Comment

Salut

Originally posted by Zsoltcox View Post
      Salut Dialiv,aceasi problema este si la mine pe partea dreapta,am desfacut si eu capacul si inclusiv am dat jos acel semnalizator cu leduri dar din pacate este capsulat cumva si nu se poate desface,am obesrvat ca sunt 2 gauri banuiesc pentru aerisire si pe acolo eu am suflat cu compresorul si s-a uscat dar probleme revine dupa ce spal masina.
      Mai astept si eu niste sfaturi poate stie cineva cum se rezolva.
      Am vazut si eu cele doua gauri. M-am gandit ca dupa ce scot umezeala cu feonul sa le astup cu silicon. Dar ma gandesc ca pe urma o sa se abureasca si mai rau... O solutie(romaneasca) ar fi sa le dam doua gaurele cu burghiul pe exterior ca sa circule aerul prin semnalizare, dar e "romaneasca".. Asteptam sugestii.

Comment

Se pare ca numai noi intampinam probleme de genu asta,probabil din cauza ca noi am cam demontat tot pe la masina in proportie de 60-70%

Comment

Salut

Originally posted by Zsoltcox View Post
          Se pare ca numai noi intampinam probleme de genu asta,probabil din cauza ca noi am cam demontat tot pe la masina in proportie de 60-70%
          La Brasov si la Valcea este aerul mai umed

Comment

Se rezolva cand vine caldura !!!
            Pedro

Comment

Salut

Originally posted by pedragomir View Post
              Se rezolva cand vine caldura !!!
              Uite un raspuns pozitiv

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF