Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Scurgeri ulei! garnitura chiuloasa?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scurgeri ulei! garnitura chiuloasa?

Salut am depistat o problema la masina c180 w202 din96 .
    De cand am luat masina din toamna 2010 am vazut ca imi curgea jos la motor ctate una doua picaturi de ulei pe zi , abia i facuse baiatul de la care am luato schimbul am crezut ca e din cauza asta . Am vrut sa zilele astea schimbul de ulei si garnitura de la baiade ulei tote buna si frumoase am cumparat uleiul si garnitura m-am dus la un service sa intreb cat imi ia si mi sa zis 140 lei mi sa parut mult ca tebuie sa ridice motorul ca nu pote sa scota baia nu stiu cum ca nu are loc nu am fost de acord.
    M-am dus la un prieten a urcato pe o rampa si sa uitat la ea am contatat ca nu curgea de la baia de ulei ci de sus de la garnitura de la chiuloase cred si se prelinge pana jos in partea stanga cum te uiti la motor .
    Cat m-ar costa mana de lucru ? garnitura e in jur de 150lei
    Sau de unde din alta parte se poate scurge mai are vro garnitura? , precizez ca pe sus pe la capacul de la culbutori nu este ulei.
    Multumesc!

Chiar nu imi da nimeni nici o sugestie ?

Comment

Și motorul meu are o scurgere de ulei. Inițial am crezut că-i de la baie dar după o spălare serioasă a motorului am observat ca pierde ulei pe undeva prin zona jojei, deasupra de alternator(acesta e plin de ulei).Nu știu ce-i acolo(este ceva prins pe bloc) și acum, pe gerurile astea nu mă bag în mecanică... dar nu este garnitura de chiuloasă. Ulei pierde doar când merge motorul deci nu face baltă sub ea.
      Când se va rezolva problema voi posta aceasta. Până atunci sunt și eu interesat de subiect.
      Last edited by BFG; 03-01-2011, 20:51 PM.

Comment

multumesc !

Comment

Sa fie oare o problema tipica? La mine e la fel,prin zona jojei se prelinge uleiul.M-am uitat de cateva ori,dar nu imi dau seama de unde ar veni.Nu se pierde mult ulei,dar este enervant din pricina faptului,ca iti murdareste motorul.Daca aflati de unde vine problema,va rog s-o postati aici pe forum.
          W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Va salut. Recent am schimbat garnitura de chiloasa. Am dat cam 120 de lei pe garnitura de chiloasa si 250 de lei manopera. Altcineva mi-a cerut 400 de lei pentru manopera. Eu am ales varianta mai ieftina si sunt foarte multumit. Eu nu pierdeam numai ulei ci si antigelul, asta cam un litru de ulei si unul de antigel la 1000 de Km. Cel mai mult imi curgea prin partea din fata in partea alternatorului. Am observat ca inafara de cele 10 frezoane care string chiloasa de blocul motor mai are inca patru suruburi mai mici care string partea din fata a chiloasei care vine dupa lantul de distributie. Eu aveam lipsa unul din suruburi si deci asta favoriza neetansarea garniturei de chiloasa in partea din fata a motorului. As pune si niste poze dar nu prea stiu cum.

Comment

Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF