Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Filtru polen habitaclu

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Filtru polen habitaclu

Va salut colegi.
    Am o mare nelamurire,am un w203 din 2003,si as fi curios sa stiu cat mai sigur daca am sau nu acel filtru de polen de sub torpedou,si care ar fi exact schema de demontare si ce rol are acesta.

P.S.
    Pentru a nu mai deschide alt post postez tot aici:
    Am cumparat un set de jante cu 7J 15" ET35,intrebare mea este:Avand cele originale pe 6J 15" ET31,s-ar potrivi fara sa am probleme?
    Daca pe spate pun 205/60/15 si fata 195/65/15.ar fi probleme,trebuie refacuta geometria?
    Last edited by Riddick; 02-21-2011, 14:44 PM. Reason: Completare

Salut filtru de polen este sub capota in coltul din dreapta sus deasupra de baterie

Comment

Originally posted by Riddick View Post
      Va salut colegi.
      Am o mare nelamurire,am un w203 din 2003,si as fi curios sa stiu cat mai sigur daca am sau nu acel filtru de polen de sub torpedou,si care ar fi exact schema de demontare si ce rol are acesta.

P.S.
      Pentru a nu mai deschide alt post postez tot aici:
      Am cumparat un set de jante cu 7J 15" ET35,intrebare mea este:Avand cele originale pe 6J 15" ET31,s-ar potrivi fara sa am probleme?
      Daca pe spate pun 205/60/15 si fata 195/65/15.ar fi probleme,trebuie refacuta geometria?
      Eu m-am uitat destul de atent sub torpedou; pare sa nu fie. Dar am primit informatii pe forum cum c-ar fi; ramane sa ma edific mai la caldura, prin aprilie. Voi reveni cu un raspuns atunci.

Comment

Ia uitati aici, din poze reiese ca este un filtru si sub capota, si este si filtrul de polen sub torpedo, si e din ala cu carbon.
        Toate modelele de W203 au filtrun de polen!
        Alex se pare ca nu ai avut incredere in ceea ce ti-am zis in legatura cu filtrul de polen.

Toate cele bune.
        Attached Files
        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Originally posted by Jacob View Post
          Ia uitati aici, din poze reiese ca este un filtru si sub capota, si este si filtrul de polen sub torpedo, si e din ala cu carbon.
          Toate modelele de W203 au filtrun de polen!
          Alex se pare ca nu ai avut incredere in ceea ce ti-am zis in legatura cu filtrul de polen.

Toate cele bune.
          Multumim! Asa cu poze e indubitabil

Comment

Salut,
            ai doar unul ,ori in compartimentul motor ori in habitaclu.

Comment

La mine este unu in compartimentul motor costa 90 roni si in habitaclu sunt 2.Cele din habitaclu sunt cele mai scumpe sunt Filtru carbon activ si costa in jur de 400-450 roni.
              Attached Files

Comment

Va multumesc frumos,am inteles exact ce si cum.

Comment

Salut,
                  am atasat 2 fisiere pdf , sper sa-ti fie de folos.
                  Sa ne anunti si pe noi daca ai 2 filtre, eu ma intrebat la reprezentanta si mi-au raspuns ca am doar unul.
                  Attached Files

Comment

problema cu filtrul de polen a mai fost deschisa si in alta sectiune a forumului,te rog sa vizionezi toate discutiile.este sub torpedou.
                    LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF