Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mafia de la reprezentanta mercedes craiova

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mafia de la reprezentanta mercedes craiova

    In primavara anului 2010 am fost la reprezentanta mercedes popeci din craiova pentru o verificare cu testerul in urma unui defect aparut la bord(mi s-au aprins toate becurile din bord,zic eu in urma unei infiltratii de apa deoarece acest fapt s-a petrecut dupa o spalare a masinii).toate bune si frumoase .cei de la craiova mi-au remediat defectul,adica mi-au stins becurile din bord,eu am sesizat ca angajatul care a preluat masina imi sugera prin gesturi ca ar trebui sa il stimulez cumva,dar am crezut ca este doar o parere de-a mea(doar eram la reprezentanta mercedes,masina germana),platisem 250 ron doar pt. Un simplu test.intrebandu-i ce a avut masina nu au stiut ce sa-mi raspunda.mi-au dat o chitanta si un diagnostic din care nu reiesea nimic.
    Ajuns acasa,am sesizat ca nu imi mai functiona clacsonul,nici inchiderea centralizata si nici radioul nu mergea foarte bine.am fost la toti "specialistii"cunoscuti in tr. Severin,iar dupa 3 luni in care am stat fara clacson,unul si-a dat seama ca imi lipsea siguranta aferenta clacsonului din tabloul de sigurante.m-am gandit ca a fost o simpla intamplare ca a fost luata de acolo(nemaiumblan altcineva decat cei de la reprezentanta fara a mi se da voie sa fiu de fata).dupa un an si doua luni o intamplare aproape incredibila a facut ca sa descopar ca de fapt imi lipsea si siguranta de la inchiderea centralizata.va rog sa trageti concluzia...era oare posibil sa dipara tocmai aceste doua sigurante asa pur si simplu???negandindu-ma sa verific acest fapt cand am primit masina de la reprezentantul service-ului....noroc ca nu am avut bani ca am fost sfatuit telefonic de catre cei de-acolo si chiar eram dispus ca schimb sam-ul care costa destul de mult...cateva sute bune de euro).parerea mea este ca cei de la craiova au facut-o intentionat...sfatul meu este sa-i ocoliti pt. Oricum nu sunt de niciun ajutor iar hotia este una din calitatile lor................

  • #2
    Eu stiu ca primul lucru care il faci daca nu merge ceva(claxon,casetofon,lumini,etc)este sa te uiti la sigurante.Ai avut ''specialisti'' buni..

    Comment


    • #3
      Eu zic ca au fost specialisti smecheri
      Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
      https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

      Comment


      • #4
        Buna ziua.Asa am patit si eu recent la Casa Auto, am fost tot pentru o problema electria si cand am vrut sa plec nu imi mai mergeau luminile,nici cele din bord,nici cele pentru luminat si noroc ca am ridicat si capota motorului, constatand ca imi lipseste capacul de deasupra calculatorului central. Astea sunt reprezentantele din Romania,eu ma feresc cat mai mult sa calc pe acolo, sunt numai pe furat.
        Am mai patit-o si la Porsche Vest cu un Golf 4, am dus-o sa-mi puna un geam si m-am trezit cu electromotoru schimbat,nu mai pornea masina cand am vrut sa plec cu ea din parcarea de la Porsche si au zis sa-i da in judecata. Pai dupa asa vorba, va puteti da seama ce fel de oameni lucreaza pe masini, nici unul nu are vreo pregatire sau vreun training in afara, toti sunt ex-mecanici de dacie.

        Comment


        • #5
          Off topic
          Nu conteaza ca esti mecanic de dacie sau de rolls , conteaza sa ai caracter .

          Comment


          • #6
            Sfat. Imprieteniti-va cu un inspector de la OPC

            Comment


            • #7
              Multumesc! Eu as fi vrut sa sesizez hotia de la Craiova.Nu sa fac de ras ''specialisti" din Severin.

              Comment


              • #8
                Da` tocmai la aia in Severin ai mers unde au 2 service`uri si 2 chei de bujii ). Am trecut pe acolo si am vrut sa schimb uleiul in diferential ... exact pe strada principala la un service .... nu avea cheie sa desfaca puilita si era afara un anunt cat casa poporului " ......SCHIMB ULEI GRATUIT " ....
                Mercedes Benz C180 `96 CP 122

                Comment


                • #9
                  Adevarul este ca reprezentantele Mercedes -Benz din tara nu au nici o legatura cu serviceurile autorizate din germania,asta pentru informatia tuturor.Patronatul reprezentantelor mercedes este un om de afaceri din tara,face parte din to 300 ,dar prefer ca numele sa fie confidential.Deci,daca capul este roman,deci stricat,atunci tot pestele se impute pana la mecanici.asa k nu va asteptati sa primiti prea multe lucruri bune de la ei,mie personal mi au cerut 150 ron sa mi dea codul de la casetofon,ceeace in germania este gratuit.pacat k am aflat dupa ce l am vandut.
                  LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

                  Comment


                  • #10
                    Si ca sa va mai inveselesc cu ceva,la modelele noi de mercedes,etrierii se desfac automat pentru a schimba placutele de frana,ceeace putini cunosc ,si cand meergi la un service ai surpriza sa vezi pe mecanic cu surubelnita dreapta,ciocanu si cheia incercand sa il desfaca...),vai de ei ,tehniologia avanseaza iar ei au ramas la secera si ciocan.
                    LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

                    Comment


                    • #11
                      Din pacate nu numai la Mercedes sunt probleme.
                      Si la celelalte marci se plang de reprezentante.
                      Ideea e ca nu sunt mecanici care cunosc meserie, sau sunt putini.
                      Si sa nu mai vorbim de preturi umflate la maopera si orele tarifare.
                      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

                      Comment


                      • #12
                        eu am vrut sa sesizez hotia din reprezentanta Craiova POPECI nu slaba pregatire a mecanicilor care sunt ""ca in Romania"" cu ochi sa se orienteze cumva sa faca bani multi si fara munca.Pe mine ma incurajau sa schimb SAM-ul(calculatorul din aripa spate dreapta)si in cazul care ma duceam la ei i-mi puneau cele 2 sigurante luate de ei si imi zicea ca face cateva sute de euro

                        Comment


                        • #13
                          Interesanta treaba,dupa ce il schimbau ,ei il vindeau mai subtire si faceau banii .Sit ot asa.Traiasca romania.
                          LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

                          Comment


                          • #14
                            Fugiti si de schimbarea uleiului la reprezentanta...il fac jumate-jumate cel nou cu cel vechi, iar restul il vand...si nu vorbesc din auzite. Din pacate asta e doar una din problemele care pot aparea la ei, atata vreme cat nu ai acces sa vezi ce se intampla in timpul reparatiei.
                            Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

                            Comment


                            • #15
                              Wow, tare asta cu uleiul, acum cateva zile am schimbat si eu uleiul la reprezentanta dar sper ca n`am fost chiar atat de tepuit ) mai ales ca am dat si 10 mil.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF