Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

itp W202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• itp W202

Imi cer scuze ca deschid un astfel de topic aici dar poate ii foloseste cuiva.
    Detin de 2 ani un w 202 c 180 din 93 in stare, zic eu, cat se poate de buna atat tehnic cat si estetic (ma ocup personal de ea) si azi am fost sa ii fac itp-ul.
    Sincer sa fiu m-am dus destul de relaxat cu gandul ca nu au nici un motiv sa ma respinga. Am spalat frumos masina si m-am prezentat cu toate actele necesare si am achitat 85 de lei facand (probabil) gresala sa si iau restul.
    Gazele au iesit ok, franele la fel, triunghi truse rotule, bucsi...nimic de comentat...dupa care, la sfarsit, inainte sa ies vine semiretardatul respectiv si se uita la cauciucuri si zice ca nu sunt conforme. (195/65/15). Dar sunt ca in talon...pai nu ca indicele de viteza e T si viteza maxima constructiva e 193, T insemnand maxim 190. Si uite asa am fost respins si masina mea nu este in starea tehnica corespunzatoare pentru a circula.
    Asa ca daca aveti si voi astfel de "neconcordante" grave si incompatibile cu circularea pe drumuri publice in Romania sa nu uitati de spaga
    w 202 -c 180 sport an 93

Originally posted by stefanB View Post
    Imi cer scuze ca deschid un astfel de topic aici dar poate ii foloseste cuiva.
    Detin de 2 ani un w 202 c 180 din 93 in stare, zic eu, cat se poate de buna atat tehnic cat si estetic (ma ocup personal de ea) si azi am fost sa ii fac itp-ul.
    Sincer sa fiu m-am dus destul de relaxat cu gandul ca nu au nici un motiv sa ma respinga. Am spalat frumos masina si m-am prezentat cu toate actele necesare si am achitat 85 de lei facand (probabil) gresala sa si iau restul.
    Gazele au iesit ok, franele la fel, triunghi truse rotule, bucsi...nimic de comentat...dupa care, la sfarsit, inainte sa ies vine semiretardatul respectiv si se uita la cauciucuri si zice ca nu sunt conforme. (195/65/15). Dar sunt ca in talon...pai nu ca indicele de viteza e T si viteza maxima constructiva e 193, T insemnand maxim 190. Si uite asa am fost respins si masina mea nu este in starea tehnica corespunzatoare pentru a circula.
    Asa ca daca aveti si voi astfel de "neconcordante" grave si incompatibile cu circularea pe drumuri publice in Romania sa nu uitati de spaga

Imi pare rau pentru tine Stefan, intr-adevar masina este brici, am fost cu ea,
    Anvelopele banuiesc ca erau acelea aproape noi de iarna, Goodyear Ultra Grip 7 , care le aveai.

Nu stiu ce sa mai faca idiotii astia de romani sa ne faca viata un calvar.

Puneti rotile de vara care au indice H sau V si mergi iar, sa vezi ce o sa mai zica.

Imi pare sincer rau ca sunt oameni de genul asta printre noi.

O seara placuta !
    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Va salut, multumim pentru avertizare, asta este deja nesimtire de gradul 4! ce au facut tie la ITP.
      Am un prieten care are o cunostinta la RAR, si duce masini (rable) sa le faca ITP-ul.
      Cu 100 Ron iese perfect, desi sunt masini jalnice, eu sincer nu as conduce una instarea lui pe drumurile noastre.
      Asa ca traim in tarisoara noastra draga unde spaga si nesimtirea nu va disparea vecii vecilor.
      Nu are rost sa luam totul pe suflet, trebuie sa traim cu gandul asta.
      Toate cele bune.
      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Pe mine nu m-ar deranja sincer daca as locui in Germania si la itp m-ar respinge pentru asa ceva (desi ma indoiesc la modu cel mai serios) pentru ca as sti ca aceeasi regula se aplica la toti indiferent de cat is dispusi sa dea spaga...Ce ma intriga pe mine ii ca masina mea ii deocamdata "necorespunzatoare tehnic" pt a circula pe drumurile publice, asta in timp ce strazile noastre is pline de jafuri cu itp-ul la zi.

Tatal meu avea pe masina 3 tipuri de cauciucuri cand a facut itp-ul si pentru 50 de lei in plus fata de pretul inspectiei au si uitat ca masina are cauciucuri.

O sa pun rotile de vara echipate cu cauciucuri Dunlop sport ce apar in cartea tehnica si ca marca si ca tot... sa vedem ceo sa mai zica (poate ca de ce sunt de vara?!)
        w 202 -c 180 sport an 93

Comment

Eu zic sa nu mai instalezi cauciucurile de vara,deoarece te vor respinge pe motiv ca sunt anvelope de vara.Daca cei de la ITP sunt niste handicapati lacomi,atunci eu te-as sfatui sa "impingi" ceva,ca sa iesi bine.Auzi domnule,te resping pe motiv ca indicele de viteza nu corespunde,dar intreb si eu,unde naiba sa-i dai in gura la masina,sa mergi cu viteza maxima,ca sa fie intr-adevar o problema acest lucru?
          W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Daca esti din bucuresti ,te pot ajuta cu ITP si cu RAR,oricand.
            calutzustudio@gmail.com sau privat,si vb
            LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Am facut si eu itp-ul la C-ul meu acum o luna (si l-am facut la un service cu renume si nu am dat spaga) dar m-au controlat doar la gaze, ulei (au bagat o tija in locul tijei de ulei) si frane. ATAT!
              Am facut itp-ul si la Dacie dar sa se uite la cauciucuri, sau la bucsi, pivotie, etc, niciodata.
              In fine, poate la Gorj e mai relaxata treaba cu itp-ul.
              W202, C180 elegance, 1995

Comment

ai avut ghinion ,remediaza si dute inpoi ca te trece , inginerii de la ITP cauta nod in papura ca sa ti dea revenire !
                (cam asta e regula la masinile vechi )
                Mercedes Sprinter 308d

Comment

Eu am dat 120 ron si am trecut fara nici o problema ITP, decat sa stau cu grija ca ceva nu o sa fie in regula cu masina. Poate sa mergi inapoi si sa vorbesti cu aia de acolo sa-i dai vreo 20 ron sa te treaca cu cauciucurile care le ai, eu am cauciucuri 205/65 care nu sunt trecute in talon si nu mi a zis nimika.Bafta
                  Last edited by sergiur2005; 01-31-2011, 09:55 AM.

Comment

Nu in toate orasele din tara sunt la fel, Clujul este mai cu coarne, si la Bistrita nu sunt probleme.
                    Eu de exemplu ITP-ul il fac la reprezentanta Mercedes, ultima oara a fost 125 RON.
                    Nu am stiut nici eu de treaba asta, pana ce nu mi-a zis cineva.
                    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Se poate rezolva si aici itp-u ca peste tot, doar ca eu am vrut sa merg pe calea cea dreapta stiindu-mi masina in stare perfecta de functionare. Se pare insa ca acea cale dreapta nu mai exista demult la noi in tara. Am fost azi cu 50 de lei si s-a rezolvat. Eu cred ca astia sunt chiar iritati daca nu primesc spaga...asa s-a ajuns.
                      w 202 -c 180 sport an 93

Comment

Du-te la un ITP care nu se uita la nimicuri de acest fel.Eu am modificari majore pe instalatia de lumini,si nu mi-a zis nimeni nimic..

Comment

Domnule Jacob aveti perfecta dreptate , aici la Cluj , fara o relatie, ceva ,daca ai masina veche iti da respins pt un surub ruginit.Ca si faza comica la RAR l-am ajutat pe un baiat ce lucra acolo sa isi impinga ursuletu in hala Eu in viata mea nu am vazut asa coja de masina. Usa dreapta era asa de ruginita ca numai geamul ce era de ea, vedeai prin masina. Cand a scoso din hala ia dat cheie, omg , nu mai vedea la 2cm in fata asa fum a facut.Bineteles a luat rarul cu brio. ))

Comment

Itp

Salut.. eu am patit cu o masina care am adus-o din Germania. In talon din germania scria ca este euro 3 si destepti de la RAR si la ITP mi-au zis ca este euro 2. Adica cu alte cuvinte nemtii sunt mai prosti ca romanii.. dar asta este...si uite asa am platit taxa de inmatriculare 2000 de euro(acum3 ani) in lor de 700 euro cat trebuia sa platesc... .. bafta in continuare

Comment

Originally posted by moldolaex View Post
                              Salut.. eu am patit cu o masina care am adus-o din Germania. In talon din germania scria ca este euro 3 si destepti de la RAR si la ITP mi-au zis ca este euro 2. Adica cu alte cuvinte nemtii sunt mai prosti ca romanii.. dar asta este...si uite asa am platit taxa de inmatriculare 2000 de euro(acum3 ani) in lor de 700 euro cat trebuia sa platesc... .. bafta in continuare
                              PROCES frate,nu aveai cum sa nu-l castigi,si pentru aprox.2000 lei(cam atat costa),se merita...Nu mai aruncati asa banii.Asta-i lipsa de informare...

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF