Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

o mica problema cu erori la bord

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o mica problema cu erori la bord

am avut nefericitul noroc sa mi se sparga masina, adica luneta si parbrizul. am inlocuit luneta si parbrizul dar am ramas cu o problema, mi se aprinde la bord TAIL LIGHT R si SUBSTITUT ON LAMP ON R. Pe spate imi merg toate luminile dar nu stiu de ce aprinde la bord. Intrebarea mea e ce defineste aceste doua erori? poate par ridicol cu aceste intrebari dar nu ma descurc. ms

Becu de la pozitie de la numar nu e ars?

Comment

Becul de pozitie dreapta spate e ars sau nu face contact. Desfa ambele triple si fa comparatie. De afara nu poti sa iti dai seama deoarece cand se arde becul de pozitie, functia acestuia o preia becul de frana ca la becurile cu doua filamente (doar ca acest bec are un singur filament iar la apasarea franei lumineaza mai intens) iar tu ai impresia ca merge in regula.
      Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

pai nu am vazut nu m-am convins, nu credeam k exista un asa sistem pe masina mea. ms mult

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF