Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Viscocuplaj w202 250td 150cp - probleme.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Viscocuplaj w202 250td 150cp - probleme.

    Salut.
    Am impresia ca este defecta viscocuplajul pe w202 250td de 150cp, mi se invarte tot timpul iar motorul se incalzeste greu. Am pus mana pe radiator chiar si dupa 10km parcursi in oras si era rece. L-am pus pe tata sa porneasca masina dimineata, afara era aproximativ -11 -12 grade si ventilatorul a pornit si se invarte destul de repede. Vara nu am avut probleme sta apa la 80-85 grade indiferent de conditiile de drum si temperatura. La motorul oprit si rece ( -11 ) am incercat sa-l invart, o pot face dar destul de greu se invarte si chianulr foarte greu. Ca sa intelegeti abia o pot cu un singur deget. Plus in timpul deplasarii si la turatii mici se aude zgomotul de turbina ca si vara in +40. Este normal asa?! Cat de usor treuie sa se invarta unul nou in -11 ? Multumesc!

  • #2
    Salut. In mod normal la temperaturi scazute lichidul din interiorul viscocuplajului se face mai solid asta antrenind paletii ca vara cind crestea temperatura motorului... .... Dar faptul ca nu iti creste temperatura apei nu este de la elicie care se invirte ci de la termostat care din cauza frigului si al lichidului de racire de proasta calitate a prins pe el ceva si s-a blocat pe deschis, ne mai inchzind inapoi.
    Senzorul care citeste temperatura lichidului este inainte de termostat in botul motorului sub capacul acela negru cu sigla mercedes. Deci ori cit de tare s-ar invirti paletii de racire lichidul din motor nu ar trebui sa iasa decit la 80 de grade, deci la aceasta temperatura lichidul ajunge in radiator. Senzorul ar citi cele 80 de grade inainte de a ajunge in radiator ca sa banuiesti ca nu s-ar incalzi din cauza paletilor.
    Daca pina la urma e vascocupla nu o schimba ci treci pe electric, adica cumperi de la dezmembrari termocupla (elicie care se prinde de radiator) 200 lei, un senzor pentru declansarea termocuplei 80 lei (nou din magazin) si 60 de lei la electrician. Toate astea poti sa le faci daca sub capacul din botul motorului linga cei doi senzori de la apa mai ai un surub infiletat acolo daca nu trebuie sa ramai tot cu vascocupla. Eu facind schimbarea aceasta am redus uzura curelei si motorul se aude mai silentios fara vajaitul acela de la paleti.

    Comment


    • #3
      Mersi mult. Am rezolvat problema, am schimbat viscocuplajul, a costat 160lei unu nou nout din magazin. Urmeaza sa-l montez. Antigelul este ok, de buna calitate a fost inlocuit de 4 luni si nici radiatorul nu se incalzeste. Astept rezultatele duca ce motez viscocuplajul nou. Cred ca 160lei nu a fost scumpa pentru una noua.

      Comment


      • #4
        Vezi ca la viscocuplaj,filetul este invers decat in mod normal.Asta inseamna ca spre stanga se infileteaza,iar spre dreapta dezfiletezi.Vei avea nevoie de o cheie fixa de 36.
        W202 elegance / 1.8 benzina,1993

        Comment


        • #5
          Mie mi se pare ca 160 ron viscocuplajul nou e super moka.unu nou pe sachs eu stiu ca e vreo 400ron..ce fel de firma este?

          Comment


          • #6
            Originally posted by sergiur2005 View Post
            Mie mi se pare ca 160 ron viscocuplajul nou e super moka.unu nou pe sachs eu stiu ca e vreo 400ron..ce fel de firma este?
            Ai dreptate.Eu tot pe Sachs mi-am luat anul trecut(2010)si m-a costat 330 Ron.
            W202 elegance / 1.8 benzina,1993

            Comment


            • #7
              Thermokuplung, belgiana. Este si cu 1300lei. sunt multe tipuri. Asta a fost cea mai ieftina. de la 160 pana la 1300lei sunt de toate. Nu stiu daca la cel de 1300lei platesti intradevar calitatea si nu renumele firmei.....

              Comment

              Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF