Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Altă cheie w202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altă cheie w202

W 202 C220D an'96. Astazi mi-am pierdut singura cheie pe care o am(briceag,inchiderea pe ea).Va rog,niste sfaturi....Multumesc.

Eu la masina mea am o cartela care are rol si de deschidere pe infrarosii si are si partea metalica a cheii probabil sa poti face una noua folosind respectiva cartela.Daca nu ai chestia asta, poti merge la MB Reprezentanta si ar trebui sa iti poata da alta cheie in functie de seria masinii.
    Stiu ca sistemul asta vacumatic este greu de hacuit
    Mercedes-Benz C180 Classic - 90KW

Comment

Cheie simpla cu care pot deschide masina am,dar cipul+Inchiderea centralizata de pe cheie??

Comment

Salutare, la reprezentanta iti aduc pe baza seriei de sasiu alta noua cu chip cu tot.
        Sa ai buzunarul numa plin de Euroi ca nu e ieftin treaba asta.
        Bafta!
        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Mai e o varianta sa iei de la dezmembrari contact si chei tot sistemul. Va dau telefonul cuiva care e foarte de treaba si sigur are ce va trebuie dvs. Vali 0722818412 , ii spuneti ca aveti numarul de la Cristi din Ploiesti.
          Mercedes-Benz C180 Classic - 90KW

Comment

Multumesc frumos la toata lumea

Comment

Ma scuzati ca intru in discutie neinvitat,dar treaba cu schimbatul sistemului nu tine.Singura varianta posibila este cea spusa de Jacob.Mergi la reprezentanta si in baza seriei de sasiu comanda-ti cheia.Te costa in jur de 400 Euro si dureaza aproximativ 1 luna.
              LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF