Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

probleme bec

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probleme bec

Am o problema cu MB -C200CDi 2006- cumparat de curand. Are un bec ars pe pozitie in partea dreapta. Am dat jos suportu si cand am bagat unul nou, imi sta aprins mereu. Cum l`am bagat s`a si aprins si sta mereu aprins. De la ce o fi?

va multumesc !!!

si inca o intrebare daca ma ajuta cineva pentru ca cei de la reprezentanta nu au stiut despre ce e vorba...in suportul de pahar din fata de langa cotiera am 2 butoane, unul verde si unul portocaliu, amandoua cu leduri. cand il aprind pe cel verde parca nu mai tin bine minte acum, se aude un bipait in toata masina. celalalt cand ii dau drumul nu zice nik. as fi recunoscator daca m`ar ajuta cineva cu niste raspunsuri.

Originally posted by hofalj View Post
    Am o problema cu MB -C200CDi 2006- cumparat de curand. Are un bec ars pe pozitie in partea dreapta. Am dat jos suportu si cand am bagat unul nou, imi sta aprins mereu. Cum l`am bagat s`a si aprins si sta mereu aprins. De la ce o fi?

va multumesc !!!

si inca o intrebare daca ma ajuta cineva pentru ca cei de la reprezentanta nu au stiut despre ce e vorba...in suportul de pahar din fata de langa cotiera am 2 butoane, unul verde si unul portocaliu, amandoua cu leduri. cand il aprind pe cel verde parca nu mai tin bine minte acum, se aude un bipait in toata masina. celalalt cand ii dau drumul nu zice nik. as fi recunoscator daca m`ar ajuta cineva cu niste raspunsuri.

Salut,

Ai senzori de parcare? Daca da, atunci ala care bipaie e de la senzori. In rest nu stiu, experimenteaza.

Comment

am fata-spate, pentru fata am buton pe bord. si ala de bipaie sa fie pt spate? adik cum pt ei ca nu inteleg? i`am apasat si in mers si stationand si nik nu se aprinde nik in bord .

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF