Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Zgomot termostat?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomot termostat?

sal,am un MB C180,W202.1994,azi am schimbat antigelul,aveam un zgomot la motor,dar fiind mai atent,am constatat ca este la termostat.precizez ca temperatura nu sare de 80 grade acum cateva zile cand erau -15 grade la drum intins geamurile laterale din spate nu sau dezghetat.problema este zgomotul de la termostat+temperatura de 80 grade.E normal?

Totusi cum se manifesta acel zgomot? Se incalzeste greu motorul? Caldura iti baga in interior? Da-ne cateva detalii totusi,sa te putem ajuta.De exemplu la mine,temperatura motorului sta undeva intre 85-90 grade.Daca motorul ti se incalzeste greu,posibil sa ai termostatul blocat pe deschis,iar in acest caz trebuie schimbat.
    W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Originally posted by stefan39 View Post
      sal,am un MB C180,W202.1994,azi am schimbat antigelul,aveam un zgomot la motor,dar fiind mai atent,am constatat ca este la termostat.precizez ca temperatura nu sare de 80 grade acum cateva zile cand erau -15 grade la drum intins geamurile laterale din spate nu sau dezghetat.problema este zgomotul de la termostat+temperatura de 80 grade.E normal?
      S-ar putea sa fie normal. Nu trebuie neaparat sa ajunga la 90 grade, din cate stiu eu. Dupa ce ti-ai dat seama ca e de la termostat acel sunet? E ca un sunet de tachet, adica metalic? Incearca sa vezi amortizorul din fata motorului daca e strans bine[daca nu ma insel e cu cheie de 13]. Verifica prinderea lui sa fie ok. Sper sa te ajute ce ti-am zis.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF