Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Bec ars

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bec ars

Salut

Acum vreun an am lovit cu oglina din dreapta, oglinda altei masini (care stationa). Oglinda mea nu a patit nimic (cealalta s-a spart urat), dar cand am ajuns acasa, computerul de bord indica o eroare la semnalizarea din oglinda dreapta. Semnalizarea functioneaza ok, dar cateodata mai apare aceasta eroare.
    De cateva saptamani a inceput sa apara eroare la becul din dreapta de la numar. Eroarea apare doar cateodata. De cele mai multe ori becul este ok, chiar daca apare eroarea, dar uneori becul chiar este stins.
    Are cineva idee ce ar trebui sa fac pentru a scapa de aceste erori?

Merci!
    W203 - 2004

Scoate becul de la numar, la care indica problema si curata bine contactele de la suportul de bec cu un smirgel foarte fin si da un pic de sprei de contact, problema trebu sa dispara.

Comment

Originally posted by Abraxasnew View Post
      Salut

Acum vreun an am lovit cu oglina din dreapta, oglinda altei masini (care stationa). Oglinda mea nu a patit nimic (cealalta s-a spart urat), dar cand am ajuns acasa, computerul de bord indica o eroare la semnalizarea din oglinda dreapta. Semnalizarea functioneaza ok, dar cateodata mai apare aceasta eroare.
      De cateva saptamani a inceput sa apara eroare la becul din dreapta de la numar. Eroarea apare doar cateodata. De cele mai multe ori becul este ok, chiar daca apare eroarea, dar uneori becul chiar este stins.
      Are cineva idee ce ar trebui sa fac pentru a scapa de aceste erori?

Merci!
      Schimba mai bine ambele becuri de la numar! Daca au rezistente diferite, e posibil sa apara avertismentul mereu!

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF