Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Audio Comand w203 demontare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Audio Comand w203 demontare

Buna,
    Am un w203, cu audio comand si display mare. Uneori, datorita drumurilor din tara noastra, cred, pierd total semnalul pe partea stanga. Ma gandesc ca motivul ar fi un contact imperfect. Stie cineva cum se demonteaza?

Nu dau link pentru ca nu vreau sa fac reclama, dar poti cauta pe mbworld (org), era un topic foarte fain cu retrofit comand, si arata pas cu pas cum se demonteaza.
    Bafta
    W203 - 2004

Comment

salutare,

S-ar putea sa para ciudat, dar am avut aceiasi problema, iar dupa resoftare si-au revenit boxele si a functionat perfect.. inainte de resoftare imi tot spuneam ca trebuie sa demontez usile ca sa ajung la firele care ajung la boxe (credeam ca e un contact imperfect), dar nu a mai fost nevoie

de aici am luat eu soft-ul: http://service-parts.mercedes-benz.c...on?pageId=4795

Bafta!

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF