Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme cu pompa de apa?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme cu pompa de apa?

Deci de vreo saptamana auzeam un zgomot ciudat la motor, m-am uitat <ca gaina-n lemne> si n-am observat mare lucru doar ca o rola era putin excentrica si am zis cand se strica ceva inlocuiesc ,numa ca aseara ajuns acasa cand am oprit m-am speriat ca tot botul masinii era in ceata am crezut ca-i fum dar imediat ce am coborat din masina am constatat ca erau aburi se auzea un fass-it pe undeva si ... Eu suspectez pompa de apa , poate ma ajuta cineva cu o idee... Date despre masina/W202 /C220 cdi din 1999

Misca de paleta din fata radiatorului....daca se misca inseamna ca semeringu sau rulmentul sunt duse. Numa` bine
    Mercedes Benz C180 `96 CP 122

Comment

Am miscat pe acolo acum la rece rotile alea angrenate de curea si am observat ca mai picura pe langa o roata probabil de la pompa de apa
      Maine merg la service si sper sa fie numa pompa de apa , am frica sa nu se sparga ceva daca merg vo 2-3 km se poate intampla ceva mai rau?
      Multumesc anticipat sper sa nu va suparati daca nu m-am exprimat prea bine. Chiar nu am avut in 14 ani de w123 probleme cat am cu w202 de aproape 4 ani mi se pare ca-i mai de jucarie...

Comment

Daca ti se prelinge antigel pe langa rolele de la curea, e sigur pompa de apa.Are o presetupa care se duce in timp, trebuie schimbata pompa.
        1994...Mercedes Benz...w202, c180
        Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

Salut, cam aceeasi problema am avut-o, pierdeam antigel pe la capacul pompei de apa. Imi era teama ca trebuia inlocuita, dar am mers la un mecanic si doar cu putin mastic si vreo 2 ore de munca , a rezolvat-o. Acum depinde si cat de mult iti pierde. (MB C180 `94)

Comment

Eu zic sa nu te complici si sa schimbi pompa de apa daca iti face probleme. Nu costa o avere ( aprox. 200 lei ) si sti ca nu mai ai probleme. Eu am schimbat-o acum o saptamana deoarece dadea semne de oboseala si acum totul este ok. Bafta.

Comment

Astazi am si schimbat-o pompa a costat 278 lei si manopera 70 lei.Mi sa parut si mie cam scumpa dar am vizitat inca 2 magazine si am ales pe una de mijloc >marca Garre /fabricata in italia sper sa mai tina o vreme.
              Oricum cea veche era praf am pierdut 2,5 l antigel in cateva minute de mers si era blocata deabinelea.

Comment

Originally posted by teofil1966 View Post
                Astazi am si schimbat-o pompa a costat 278 lei si manopera 70 lei.Mi sa parut si mie cam scumpa dar am vizitat inca 2 magazine si am ales pe una de mijloc >marca Garre /fabricata in italia sper sa mai tina o vreme.
                Oricum cea veche era praf am pierdut 2,5 l antigel in cateva minute de mers si era blocata deabinelea.
                Ai scapat ieftin, pe mine ma costat 310 ron pompa si 80 ron manopera cu tot cu schimbat placute frana fata si curea transmisie . Numa` bine
                Mercedes Benz C180 `96 CP 122

Comment

Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF