Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Unghiul rotilor spate nu este perfect

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Unghiul rotilor spate nu este perfect

    Buna seara tuturor, sunt nou aici iar daca m-ai apar greseli imi cer scz-ele de rigoare. Am si eu urmatoarele probleme:
    roata spate stanga nu cade perfect este un pic inclinata iar cea din dreapta m-ai putin, intrebarea mea este ce ar trebui sa schimb referitor la aceasta problema, nu de alta dar vreau sa schimb caucicurile si nu as vrea sa se toceasca dar pe o parte.
    La relanti turometrul are o fluctuatie minora, cum pot remedia si de unde ar putea fi cauza.
    SRS imi sta aprins cca 3 min dupa ce porneste.
    In momentul in care aprind pozitiile si faza scurta in bord mi se aprinde un bec portocaliu cu un semn al exclamarii in centru si are forma unui bulb de bec.
    In anumite situatii cand franez simt ca volanul ma trage in stanga.
    Aeroterma de caldura ma poate ajuta cineva cu una SH?
    Sunt posesorul unui MB C180 elegance,1.8 benzina,an 94,90kw,123 cp.
    Sunt interesat de ceva piese sa mai schimb la ea, cine ma poate ajuta in acest scop las un nr de tel 0726 623 959 si id mess mariomarius28.

  • #2
    1.Fluctuatia la relanti e o problema tipica la w202.De cele mai multe ori vine din corpul clapeta,care este plin cu depuneri.Se remedieaza relativ usor,cu o curatare temeinica,aplicand din belsug degripant WD-40.
    2.SRS :trebuie mers la tester cu masina in vederea resetarii erorii,dar daca reapare e alta poveste.
    3.Becul portocaliu iti indica un bec ars undeva,deci trebuie verificate toate becurile,incepand de la pozitie fata spate pana la frana.Atentie insa,neaparat sa verifici si frana,pentru ca eu am patit la fel,cautam ca nebunu becul ars,pana am apasat frana si am observat ca era unul ars.
    Cu celelalte probleme ii las pe colegii mei sa te ajute,pentru ca la restul nu ma prea stiu si nu vreau sa dau informatii eronate.
    W202 elegance / 1.8 benzina,1993

    Comment


    • #3
      Din ce stiu eu,geometrie spate fac doar la MB,urmeaza sa o afc sie u curind,costa vreo 150...

      Comment


      • #4
        Va salut, uitati aici e linkul unde se discuta despre ventilatorul de incalzire.

        Acuma mi-am adus aminte ca acele bucsi sunt din bronz cu grafit.
        Succes.
        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

        Comment


        • #5
          Neata tuturor, va multumesc pt promtitudinea de care ati dat dovada. Intradevar o comunitate de oameni saritori si amabili. Am sa verific fiecare bec in parte, desi de cateva stiu ca sunt arse,multumesc colegului Iacob pt asistenta referitor la aeroterma de caldura, am sa incerc s-o remediez ca vine frigul. Din bucuresti stie cineva cat ar costa toata articulatia spate? Tind sa cred ca asta e problema pt care rotile spate nu au un unghi de cadere perfect. In rest sunt foarte multumit de ea. Sincer visul meu de 15 ani s-a implinit de a fi posesorul unui MB. As m-ai avea o intrebare, 1,8 benzina,90kw,123cp, consum oras 11/100 km in oras indiferent de trafic si 7,5/100km afara, masina are 263000 de km,an 94,C180 ELEGANCE. O zi buna tuturor

          Comment


          • #6
            Geometria pe axa spate o poate face orice service serios, doar sa vrea si sa aiba baza de date cu unghiurile corecte pe fiecare model.

            Si mai trebuie niste baieti isteti, ....la suspensia multi-link pe spate reglajul se face din excentrice, multi mecanici nu cunosc, si se feresc sa umble ....te trimit la reprezentanta MB.
            Ford Transit 2.5d ex
            Mercedes 230 E ex
            Mercedes 200 TE ex
            BMW 320d touring

            Comment


            • #7
              Salutare tuturor, am rezolvato cu aeroterma de caldura! schimbat carbuni 30 de lei,sprei degripant 10 lei. Referitor la becul galben aprins in bord, am schimbat toate becurile, nu se m-ai aprinde. Imi m-ai ramane sa schimb articulatiile, referitor la geometrie am fost la 2-3 ateliere, niciunu nu a dorit sa-mi faca doar geometrie spate chipurile nu se poate, pret 180 lei. O zi buna va doresc

              Comment


              • #8
                Originally posted by marioboss View Post
                roata spate stanga nu cade perfect este un pic inclinata iar cea din dreapta m-ai putin, intrebarea mea este ce ar trebui sa schimb referitor la aceasta problema, nu de alta dar vreau sa schimb caucicurile si nu as vrea sa se toceasca dar pe o parte.
                Am avut exact aceiasi problema, am schimbat urmatoarea bucsa:

                Acum arata mult mai bine, nu zic ca s-a rezolvat complet, dar nici nu mai sare in ochi. Mecanicii nu stiau care e problema trageau de roata, dar nu avea jocuri. S-a depistat bucsa vinovata doar cand am schimbat arcurile pe spate.

                Vezi imaginea: http://keep4u.ru/full/372b4558294930...b4efc4038.html
                Deci ordinea de idei e urmatoarea:
                1 - Am demontat surubul 38 si piulita 44.
                2 - Am scos arcul
                3 - Am tras de bratul inferior 23, avea joc foarte mare
                4 - Am demontat suruburile 32 si piulita 35, in plus mai e surubul care tine amortizorul
                5 - Am scos bucsa 8 prin presare din WHEEL BEARING folosind un cap cheie tubulara potrivit ( am improvizat o presa)
                6 - Am pus bucsa noua (cu presa improvizata)

                Consum manopera 4 ore fara graba. Am luat bucse FEBI 02354 120RON/2 bucati. Cod original A 201 352 00 27.

                Comment


                • #9
                  Multumesc frumos pt schema si rabdarea ta, imi cer scz ca nu am multumit mai repede, am fost plecat, multumesc inca o data pt sprijin

                  Comment


                  • #10
                    Salve te ajut cu gometria si articulatiile 0744689035

                    Comment


                    • #11
                      si mie la relanti imi variaza foarte foarte putin turometrul si imi tremura putin motorul ....sa imi spui cum ai rezolvat tu te rog

                      Comment


                      • #12
                        te referi la clapeta de la acceleratie?

                        Comment


                        • #13
                          Salutare tuturor, si eu am aceeasi problema cu rotile de pe spate una imi sta dreapta si una mai inclinata, dar aceasta problema a aparut de cand am schimbat 1 singur arc pe spate ca era rupt atunci nu am stiut ca trebuie schimbate amandoua arcurile si acum ma uit la masina ca sta un pic lasata pe partea unde nu am schimbat arcul dar unde nu am schimbat arcul roata sta mai in interior. Eu cred ca e din cauza la arc. Nu stiti oare imi va toci cauciucurile ca am pus cauciucuri noi de iarna si mi-e teama sa nu le toceasca

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by robyyrap View Post
                            Salutare tuturor, si eu am aceeasi problema cu rotile de pe spate una imi sta dreapta si una mai inclinata, dar aceasta problema a aparut de cand am schimbat 1 singur arc pe spate ca era rupt atunci nu am stiut ca trebuie schimbate amandoua arcurile si acum ma uit la masina ca sta un pic lasata pe partea unde nu am schimbat arcul dar unde nu am schimbat arcul roata sta mai in interior. Eu cred ca e din cauza la arc. Nu stiti oare imi va toci cauciucurile ca am pus cauciucuri noi de iarna si mi-e teama sa nu le toceasca
                            Trebuie verificata geometria puntii spate. Eventual reglata. E posibil sa se uzeze un cauciuc asimetric sau mai accelerat.
                            Ford Transit 2.5d ex
                            Mercedes 230 E ex
                            Mercedes 200 TE ex
                            BMW 320d touring

                            Comment


                            • #15
                              geometrie spate se poate face la Autosoft

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF